USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Будинок, в якому катували людей під Луцьком, здавали в оренду

19 Березня 2018 14:28
Власники будинку у селі Забороль, де утримували в заручниках та катували двох лучан, ймовірно, не причетні до злочину.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини джерела в Заборольській сільській раді, помешкання, де тримали бранців, здавали в оренду.

Нагадаємо, двох чоловіків, віком 33 і 40 років, утримували в підвалі будинку в селі Забороль під Луцьком. Заручників жорстоко били та катували, вимагаючи грошей та криптовалюти, яку вони добували. Спецпризначенці звільнили бідолах з полону надвечір 17 березня.

Вищезгаданий будинок знаходиться майже у центрі Забороля – на одній з бічних вулиць. Власники здавали помешкання в оренду, адже отримали його у спадок. Самі ж живуть в тому ж селі, але в іншому будинку.

Зі слів працівників сільської ради, місцеві до оборудки не причетні, адже про інцидент дізнались лише тоді, коли злочинців приїхали на затримання.

«Машин було дуже багато. Працював спецназ, напевне», - кажуть свідки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВИЙТИ НА ГРУПУ, ЯКА КАТУВАЛА ЗАРУЧНИКІВ У ЗАБОРОЛІ, ДОПОМОГЛИ ВИПАДКОВІ СВІДКИ

Деталі викрадення людей та катування повідомила прокуратура наступного дня. Членів банди вже затримали. Також стали відомі подробиці інциденту. Шестеро зловмисників 16 березня напали на чоловіка в його будинку на вулиці Кравчука у Луцьку, жорстоко побили та вкрали мобільні телефони. Потім, розбивши скло в його авто, викрали звідти гаманець із понад 5 тис. грн., самого ж потерпілого завезли у Забороль, де закрили у підвалі.

Іншого потерпілого нападники викрали біля під'їзду будинку на вулиці Ветеранів в обласному центрі та, заволодівши його автомобілем, доправили у те ж село. Дорогою у чоловіка, якого теж били молотком та битою, відібрали гроші, ювелірні прикраси, телефони та ключі від квартири та будинку.

У підвалі в Заборолі чоловіка знову продовжували бити й навіть погрожували вбити, приставляючи до скроні пістолет. Таким чином зловмисники вимагали передати їм автомобіль, квартиру, грошові коштів у сумі 5000 доларів США та «ферму біткоїнів».

Фото та відео прес-служби поліції Волині:


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
його луцька велич ца Показати IP 19 Березня 2018 17:46
дивно буде якщо відкупляться)))))у нас же поліція тільки бесіди проводить))))
знає правду Показати IP 20 Березня 2018 18:00
які на"""уй ферма біткоінів!!!????? наркота там при ділах знаю 100%
пиши заяву до знає правду Показати IP 21 Березня 2018 10:05
пиши заяву, давай свідчення.
Вася Інтелігент до знає правду Показати IP 24 Березня 2018 18:21
У таких інтелектуальних голодранців,як ви,шановний пане,все,що є і буде у житті - це заздрість і злість адже припускаю із 100% вірогідністю,що ви плюєтесь ядом тому,що самі абсолютно нічого не варті...Ваш авторитет розповсюджується,виключно на вас...Як і ваша примітивна думка...
Вася Інтелігент до знає правду Показати IP 24 Березня 2018 18:23
Ще б знати хто ти...Народний меснику...39
Вася Інтелігент до знає правду Показати IP 24 Березня 2018 18:26
Останні 38,вважаютья зниклими безвісти...
Петрович Показати IP 18 Квітня 2018 01:07
Чув про тих фермерів наркоторговців! Дітей старшокласників присаджували на це гавно а менти кришували! Зараз зроблять потерпілими цих виродків! А ті хто тут коменти пишуть веселі мабуть при справах? Зхаменіться люди! Які біткоїни? І тільки один з них лучанин. І травлять вони ваших же дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus