USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бухгалтер з Луцька – у ТОП-10 бухгалтерів України

1 Грудня 2015 13:45
Бухгалтер з Луцька Юлія Покидюк увійшла до ТОП-10 бухгалтерів України, – інформують у прес-центрі ПАТ «Волиньобленерго».

Жінка – начальник сектору грошових коштів, доходів, витрат та інформаційних технологій ПАТ «Волиньобленерго».

У понеділок, 30 листопада, в Міністерстві фінансів України підбили підсумки третього Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» і вручили сертифікати ТОП-10 кращим бухгалтерам за результатами творчих робіт «Система заходів щодо легалізації бізнесу в Україні».

Зазначимо, що у Конкурсі брало участь понад 2000 практикуючих бухгалтерів з усіх регіонів України. Для цього потрібно було зареєструватися на сайті Конкурсу, заповнити анкету і пройти професійне тестування по двох етапах конкурсу.

На 3-му етапі фіналісти писали творчу роботу «Система заходів щодо легалізації бізнесу».

У фінал вийшло 40 осіб.

А вже лауреатами ТОП-10 стали:

Алфьорова Юлія - заступник директора з економіки ТОВ "Профіль 1991", м.Дніпропетровськ;

Боброва Оксана - головний бухгалтер приватного підприємства "Гифт-К", м.Одеса;

Борових Айна - приватний підприємець, м.Одеса;

Дарчук Галина - головний бухгалтер ТОВ "Галс- 200", м.Чернівці;

Левицька Юлія - старший бухгалтер фінансово-економічного відділу (старшого лейтенанта) Територіального гвардійського вузла Держспецзв'язку, Хмельницької обл.;

Пил Наталя - заступник директора з фінансових питань ТОВ "Профіль України", м.Дніпропетровськ;

Покас Юлія - головний бухгалтер ТОВ "Грейн Іновейшн Системз", м.Миргород;

Покидюк Юлія – начальник сектору грошових коштів, доходів, витрат та інформаційних технологій ПАТ "Волиньобленерго", м.Луцьк;

Радон Олексій - заступник головного бухгалтера "Сумське машинобудівне науково-виробниче об'єднання", м.Суми;

Ривак Христина - головний бухгалтер ТОВ "Климатстройсервис", м.Львів.

Колектив «Волиньобленерго» вітає Юлію з цим без перебільшення вагомим успіхом і бажає не зупинятися на досягнутому та ще більше прославляти Волинь та енергетику!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вася Показати IP 1 Грудня 2015 14:10
Два роки головний бухгалтер калузької «Компанії Тектон» Марина Іванова безкарно перерозподіляла частина виручки організації в свою користь. За допомогою системи «Клієнт-Банк» бухгалтер перераховувала гроші собі на рахунок. А також на рахунок своєї матері під виглядом зарплати за нібито виконувану роботу з прибирання приміщення. 300 тис. рублів заповзятлива співробітниця отримала в банку готівкою по чеках клієнтів. Всього в її «активі» виявилося близько 1,5 млн рублів. Про розкраданні дізналися, як кажуть у компанії, «випадково» - після звірки за платежами з банком. «Похопилися пізно тільки тому, що занадто довіряли працівнику, - пояснює комерційний директор компанії Ольга Кузнєцова. - Головбух щодня давала мені роздруківку з« Клієнт-Банку », в якій я бачила, скільки грошей і від яких клієнтів прийшло. Здавалося, що все вірно, причепитися ні до чого, тим більше що я ж не дуже сильна в бухгалтерії. Тільки зараз розумію, що, перш ніж підготувати для мене роздруківку, вона цифри легко корегувала ». Як пояснили в УВС по Калузької області, отримавши виписку з банку за системою «Клієнт-Банк», головбух редагувала її на комп'ютері, прибираючи надходження грошей від якогось клієнта, переводила їх на свій рахунок, а в програмі «1С: Бухгалтерія» оформляла це як платіж стороннім організаціям. У компанії спочатку подавати в суд на працівника не збиралися. «Ми відразу запропонували повернути вкрадене, нехай навіть в розстрочку, і на цьому претензії знімаються. Головбух нас вислухала мовчки і пішла - ми були впевнені, що за грошима. Гроші-то вона дійсно зняла, але тут же купила на них квартиру, тому що вважала, що покарання вдасться уникнути ». Тепер крім відбування терміну (п'ять з половиною років позбавлення волі) за рішенням суду головбуха належить відшкодувати збитки фірмі в повному обсязі. Втім, вкрадених грошей компанія поки не отримала. Як убезпечити гроші від «своїх» Фахівці відділів безпеки банків говорять, що подібні махінації через «Клієнт-Банк» не рідкість, і дають поради щодо їх запобігання: 1) зберігати дискети з ключами і паролі доступу до них в особистому сейфі; 2) пароль доступу до секретного ключа зберігати окремо від самої ключової дискети, а тим більше не записувати пароль на етикетці ключовою дискети; 3) навіть якщо робота з системою перервана на кілька хвилин, завжди виймати дискету пристрою читання - на крадіжку може вистачити кількох секунд; 4) творчо ставитися до вибору пароля. Поширена помилка керівників: в якості пароля вони вибирають ІПН або назву своєї компанії, то є відомості, відомі всім співробітникам; 5) щомісячно проводити в банку звірку платежів.
Анонім Показати IP 1 Грудня 2015 14:13
Понад два місяці 60 бійців 9-го вінницького батальйону територіальної оборони, які перебували у зоні АТО, не отримували зароблених грошей. По поверненні додому, вони виявили, що їх просто ошукали. Горе-бухгалтер військкомату вкрав понад 200 тисяч гривень. За ці кошти він вже встиг придбати БМВ та розплатитися із кредитом. Така ситуація привела бійців під стіни військкомату. Вони вимагали від комісара правди для себе та покарання для злодія. Начальник центру автоматизованих систем Вінницького обласного військкомату Олексій Островий пояснив, що ситуація виникла тому, що більшість бійців відмовилися від оформлення банківських карток. «За весь час проведення АТО на сході держави проблем із надходженням коштів для здійснення виплат не було. Інша справа, що бійці 9-го батальйону відмовилися оформляти картки і висловили бажання отримувати зароблені кошти готівкою. Тому начальник відділу фінансованого забезпечення військкомату щомісяця отримував кошти, а потім відвозив їх в зону АТО і роздавав особовому складу», – пояснив посадовець. Саме із зони бойових дій і привіз горе-бухгалтера командир 9-го вінницького батальйону тероборони. Після того як чиновник почав нарікати на те, що кошти не перераховують або затримують, командир запідозрив махінацію і звернувся до прокуратури. Військові кажуть, що злодій вкрав у них щонайменше 210 тисяч гривень. Нині за рішенням суду фінансист перебуває під вартою. Заставу призначили у розмірі 1 мільйона гривень. Слідство триває.
вася Показати IP 1 Грудня 2015 14:15
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2015 14:39
А шо то за многобукав зверху? ;) Хтось осилив?)
Я Показати IP 1 Грудня 2015 16:29
Молодець Юля!! Луцький НТУ рулить:) Вчіться як треба
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2015 20:05
Та і дівчина вона гарненька:-)
Ая Показати IP 3 Грудня 2015 00:13
як професіонал ДОНОШУ, про те, що в українській мові вже 100 років існує слово:КНИГОВОД. Це слово тотожне з англійським БУК КІПЕР, німецьким БУХГАЛТЕР но і вкраденим москалями з німецької бухалтер. Розумію, що цензору не сподобаєтся ця інформація, бо чи він українець, теж питання.
11 до Ая Показати IP 3 Грудня 2015 08:57
доніс? не впало?
ОГО Показати IP 3 Грудня 2015 12:08
ТО ЦЕ ВИЯВЛЯЄТЬСЯ Луцький НТУ ВИПУСКАЄ ТАКИХ ПРОФЕСІОНАЛІВ!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus