USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чеченський спецназ їде в Україну «захищати мирних росіян»

5 Травня 2014 08:49
Ветерани першої і другої Чеченських воєн з числа спецпідрозділів збройних сил РФ ухвалили рішення про термінову мобілізацію добровольчого корпусу на південний схід України для захисту російського населення від "Правого сектора" і Національної гвардії.

Про це 4 травня повідомив російський ресурс Русская весна, відомий тим, що публікує українофобські матеріали та повідомлення провокаторів, які організовують заворушення на території України, - пише Українська правда.

«Росіяни переживають за долю братньої країни і хочуть допомогти, тому у ветеранські організації в Росії надходять сотні звернень про відправку до Новоросію», - наголошується у повідомленні.

Зауважимо, як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, наразі з’явився новий прямий залізничний маршрут: Грозний-Євпаторія, що в Криму. Мешканці півострова у коментарі виданню повідомили, що чеченців в місті тепер – тьма. «Ходят, все скупают. Чувствую, это начала конца», - прокоментував корінний кримчанин Альберт.

Щодо рішення ветеранів чеченських воєн. То воно було ухвалено на 'позачерговому з'їзді РООІВС 'Русичи'.

"Наразі в Україну відправляється понад 1000 добірних бійців - солдатів, які служили в спецназі, розвідці та інших спецпідрозділах', - наголошується у повідомленні.

Також наголошується, що у всіх великих містах країни вже збираються повноцінні батальйони, ветерани подали списки до військкомату'.

Крім того 'офіційний намір допомогти південному сходу України' висловили добровольці з Південної Осетії, повідомляє інтернет-ресурc.

"У зв'язку з тим, що в партію "Єдина Осетія" надходять численні звернення, Союз десантників Південної Осетії і партія

з метою захисту мирного населення південного сходу України оголосили набір добровольців з числа ветеранів війни 1989-2008 років", - йдеться в повідомленні від партії "Єдина Осетія".

"Протягом останніх кількох місяців жителі Південної Осетії з тривогою спостерігають за тим, як неонацисти, які захопили владу на Україні, відчуваючи всебічну підтримку західних країн, зневажають права мільйонів мирних жителів", - заявляє видання з посиланням на політраду партії.

Як відомо, РООІВС "Русичи" функціонує як організація ветеранів ЗС Росії та МВС РФ, які брали участь у боях на територіях Північного Кавказу.

Росія останнім часом активно спекулює на темі "захисту" російськомовного населення. Почалося це з Криму, де в результаті повалення діючої влади шляхом нелегітимного голосування вона була усунута та проведено "референдум" щодо федералізації і приєднання до РФ. При цьому, усі події відбувалися за військового втручання РФ, "зелених чоловічків", та стягування армії до кордонів з Україною.

Пізніше сепаратистські настрої за сприяння та координації ГРУ РФ та російських диверсантів перекинулися на південний схід України. Внаслідок їх дій в регіоні проводиться Антитерористична операція, міста заблоковані озброєними терористами, регулярно викрадаються люди, є загиблі з обох боків, і з числа мирного населення.

"Народні губернатори" та самопроголошені мери, які захопили владу у кількох містах, оголосили проведення референдуму, який призначили на 11 травня, де від місцевих мешканців чекають схвальної відповіді на питання про федералізацію регіону.

При цьому Путін та його оточення систематично заявляє, що з боку "мирного населення", яким він називає озброєних сепаратистів, йому надходять прохання про "допомогу" та "надання захисту".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
кккк Показати IP 5 Травня 2014 09:18
А потім будуть плакати, що русского человека жгут.
Лесь Показати IP 5 Травня 2014 09:20
Запамятайте ми будем вас жорстко вбивати.Хто з мечем прийде від меча і загине.
Родюк до Лесь Показати IP 5 Травня 2014 09:24
і ми навчимося голови відрізати баранам
Лось до Лесь Показати IP 5 Травня 2014 09:54
Лесь без яесь.
Вільна Волинь до Лесь Показати IP 5 Травня 2014 15:59
Ахахаха... Ти в своєму житті хоча б кота вбив? Бетмен! Почуєш постріл за спиною, там і обкакуляєшся.
хто мы, сразу помнож до Лесь Показати IP 9 Травня 2014 09:40
Хто "мы"?, сразу помнож 1000 на 100, собери этих мы в таком количестве, научи по-настоящему воевать, вооружи до зубов, навяжи идею и Ислам, а потом пиши мы и первым против них иди!!!!
))) Показати IP 5 Травня 2014 09:26
піпець. так нам і треба. про**али свій спецназ, отримаємо чужий. вам голові різати бєсполєзно, вони у вас пусті. ніхто не помітить різниці.
олег до ))) Показати IP 5 Травня 2014 09:52
так нам і треба......от курба,закрий свій засраний рот,троллина проросійська
Анонім Показати IP 5 Травня 2014 10:23
добре,що попередили, тепер їх тут "гаряче" зустрінуть, як показала практика -палити надійніше, ніж затримувати
Рамзан Шашликович до Анонім Показати IP 5 Травня 2014 10:25
зробим шашлик по Одеському рецепті.
НЕЛУЧАНИН до Рамзан Шашликович Показати IP 5 Травня 2014 12:31
і повісим його на гілляку за яя
Ирина Показати IP 5 Травня 2014 11:00
Народ, вы- дебилы, если ведетесь на провокационные дебильные заявления, а потом удивляетесь, откуда столько сепаратистов?!- от таких, как вы и уходит юго-восток. Охраняйте границы, не продаваясь, вот и все. А то- мы не продажные, мы- патриоты, а сами за пару тыщ баксов пустите через границу кого угодно.
Анонім до Ирина Показати IP 5 Травня 2014 11:29
коментар було видалено
Козак Показати IP 5 Травня 2014 11:19
Представители танковых подразделений, дислоцированных в Крыму, будут впервые бороться за звание сильнейших во всероссийских соревнованиях по танковому биатлону. Об этом журналистам сообщил представитель пресс-службы Южного военного округа "Три танковых экипажа, состоящие из бывших украинских военнослужащих, получивших гражданство РФ, прибыли из Крыма в Волгоградскую область для участия в соревнованиях ЮВО по танковому биатлону", - сообщил он. http://itar-tass.com/politika/1166091
вот-вот Показати IP 5 Травня 2014 11:19
и мне очень интересно, как они собрались перейти через границу???
Артем Показати IP 5 Травня 2014 11:51
Ребята,если чеченская дивизия войдет на территорию Украины вам останется только молиться.За их плечами 2 войны.И не тешьте себя иллюзией,что вы их сможете победить или напугать 2 танками и 1 самолетом что у вас еще остались.Пока не поздно,садитесь за стол переговоров и договаривайтесь с востоком Украины.Проводите референдум и там люди сами скажут как им жить хочется.Пока у власти Турчиновско-Яценюковская банда контролируемая америкосами мира на вашей земле не будет.Знаете кто сейчас сидит на верхнем этаже в вашем СБУ.Американские ЦРУшники,что устраивали революции в Ливии,Ираке,Сирии и Египте(данные немецкой газеты Бильд).Посмотрите,что там сейчас творится.И вы увидите то же самое,что и сейчас у вас.Гоните эту Юлькину продажную банду из страны и поверьте в государстве вашем сразу наступит мир.
НЕЛУЧАНИН до Артем Показати IP 5 Травня 2014 12:33
пішов нах, троль кацапський. знайдеться для 1000 відморозків 5000 патронів
4е3 до Артем Показати IP 5 Травня 2014 13:57
Ну тобі, клоун, то точно краще знати що до чого.
2014 Показати IP 5 Травня 2014 12:23
коментар було видалено
АТО Показати IP 6 Травня 2014 04:06
Ой-ой, какую брешь нам несут сми. Аж смiшно. Зараз украiнци друг друга перебьют, за американские идеи и нема украинцев, а одни америкосы будут топтать землю бывшей украины и пугать при этом москалей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus