USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Черепашки» поки залишаться у дворах

27 Лютого 2013 18:07
Незаконно встановлені металевігаражі та «черепашки» поки не будуть зносити з прибудинкових територій.

Про це стало відомо під час 38-ої сесії Луцької міської ради 27 лютого.

За словами заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської, в місті встановили біля 2 тисяч гаражів, з них лише 10% - законним шляхом. Решта - з порушеннями та без дозволів.

Своєю чергою, депутат Тарас Бас запропонував брати гроші з власників цих гаражів, а гаражі тих, хто не захоче платити, - зносити. Цим, на думку ініціатора проекту, має займатися КП «АвтоПаркСервіс», заступником директора якого він є. Тож Тарас Бас запропонував проект, згідно з яким ці гаражі можна надати у тимчасове користування комунальному підприємству.

«Ніде в Європі так хаотично не встановлюють гаражі. Нехай прокуратура обліковує гаражі», - зауважив депутат луцької міської ради Сергій Сівак.

«Ніяких нормативних документів, що б дали змогу легалізували за гроші, ті гаражі, що стоять, немає. Тому, якщо ми приймемо таке рішення, то будемо мати справу з прокуратурою», - наголосив Богдан Шиба.

Представники прокуратури зауважили, що у запропонованому вигляді приймати рішення не можна. Бо це викличе ще більше неузгоджень.

Підсумовуючи, Тарас Бас зауважив, що це питання він доопрацює до наступної сесії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus