USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Правоохоронці шукають власника фури зі спиртом, затриманої у Луцьку

1 Листопада 2016 18:44
Провоохоронці розслідують походження спирту, який під ранок 24 жовтня затримали поблизу «Укрспирту». Хто незаконно транспортував підакцизні товари – встановить слідство.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, 24 жовтня 2016 року поблизу луцького місця підприємницької діяльності Державного підприємства "Укрспирт" працівники Головного управління ДФС у Волинській області здійснили огляд вантажного автомобіля марки "ДАФ", в якому знаходилися 94 бочки ємністю 200 л кожна, заповнені рідиною з характерним запахом спирту. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вантажівка мала номерні знаки Івано-Франківської області.

Жодних документів, які би свідчили про походження та якість товару, у водія не було. Транспортний засіб та бочки з рідиною вилучили.

Того ж дня відомості про цей факт слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Нині у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1312 Показати IP 1 Листопада 2016 20:09
АХАХА!!! Біля воріт спиртзаводу затримали і нічого невідомо!!! Мабуть це з меблевого комбінату хлопці або з кондитерської фабрикі дівчата мутять!!!
да Показати IP 1 Листопада 2016 21:09
"БУРНЫЕ ПРОДОЛЖИТЕЛЬНЫЕ АПЛОДИСМЕНТЫ ПЕРЕХОДЯЩИЕ В ОВАЦИЮ" так колись казали1!!
Володимир Показати IP 27 Травня 2017 12:28
Як був спиртзавод державним підприємством і горілка славилась на всю Україну , а як тільки гопники стали до керівництва - почали возити " технічку " різними бусами розливати і травити людей .Хотілось би запитати прокурора Луцька , начальника поліції Луцька , міську владу _ скільки і як довго буде такий безлад. Чи можливо хтось і далі кришує те що на заводі і далі " бадяжать " технічний спирт ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus