USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затримали волинянина, який перевозив вантажівкою зброю

12 Листопада 2017 09:56
Правоохоронці вилучили в Донецькій області арсенал боєприпасів з автомобіля жителя Волинської області. Про це повідомляє Depo.Львів.

Відповідно до повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції в Донецькій області, у п'ятницю ввечері на автодорозі «Донецьк – Запоріжжя» було зупинено вантажний автомобіль, за кермом якого перебував житель Волинської області 1960 року народження.

При перевірці салону авто серед речей були ретельно заховані коробки з патронами різного калібру до автоматичної зброї й пістолета, а також великокаліберні патрони в кількості більше 500 штук, 7 гранат Ф-1 і РГД, 4 запали й 2 міни. Крім того, був виявлений карабін «Сайга».

Зброя була з пакетом дозвільних документів, однак з порушеннями умов перевезення. Причини наявності такої кількості боєприпасів з'ясовуються. Боєприпаси вилучені й будуть спрямовані на експертизу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами й вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Які Показати IP 12 Листопада 2017 12:45
Є дозвільні документи на гранати ,патрони 14,5 та протитанкові міни.Мабуть віз волонтьор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus