USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через комунальні тарифи у Вінниці штурмували міськраду

28 Жовтня 2016 17:15
Декілька десятків людей влаштували мітинг біля Вінницької міської ради сьогодні, 28 жовтня. Учасники вимагали справедливих комунальних тарифів і прозорості їх формування, також вони протестували проти високих цін на життя. Про це повідомляє Укрінформ.

Люди принесли плакати із написами «Рятуйте від тарифного геноциду», «Подайте на хліб», «Вимагаємо мораторію на тарифи» тощо.

На мітинг зібралися в основному люди похилого віку, всього близько 100 чоловік. Вони встановили намет і принесли плакати з гаслами «Вимагаємо мораторію на тарифи», «Подайте на ліки», «Стоп розкраданню комунального майна», «Нам не потрібна влада, яка є ворогом народу» тощо. Загалом, люди вимагають справедливих комунальних тарифів і прозорості їх формування.

Мітингувальники відправили на засідання сесії міськради своїх представників, а щоб вони потрапили туди, увірвалися в хол міської ради. Вони намагалися штурмувати входи в службові приміщення і навіть зламали турнікет.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в українців сьогодні такий самий рівень протестних настроїв, як перед Революцією гідності у 2013 році. Як показали соцопитування групи "Рейтинг", якщо рівень життя погіршиться, більше половини громадян готові знову вийти на вулицю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шатун Показати IP 28 Жовтня 2016 18:19
Клятий Путен
Петро Показати IP 28 Жовтня 2016 18:38
Хороший поРОШЕНко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus