USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Через пожежу в таборі в Одесі оголосили підозру працівнику ДСНС

31 Жовтня 2017 18:28
Працівнику ДСНС оголосили підозру через події в таборі «Вікторія» на Одещині.

Як розповіли в коментарі Громадському радіо в прес-службі прокуратури, вони наполягатимуть на обранні запобіжного заходу та відстороненні його від займаної посади в органах ДСНС.

За даними слідства, працівник ДСНС не вжив необхідних заходів щодо часткового або повного зупинення роботи табору. Хоча був належно проінформований, що на об’єкті упродовж 2016-2017 років виявлено та задокументовано низку суттєвих порушень у сфері техногенної та пожежної безпеки.

Ці порушення становили потенційну небезпеку для життя та здоров’я людей.

Сьогодні четверо підозрюваних у цій справі, серед них — директор табору Петрос Саркисян, відповідальна за пожежну безпеку старша вихователька Наталія Янчик, яку 28 вересня суд відпустив на поруки.

Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» згоріла двоповерхова дерев’яна будівля, де відпочивали учасники танцювального ансамблю «Адель». Внаслідок пожежі загинули троє дітей, ще двох було госпіталізовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus