USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через свавілля посадовців волинянин-інвалід не може отримати успадковану землю

17 Травня 2019 07:40
За словами волинянина, інваліда, постраждалого від аварії на Чорнобильській АЕС, унаслідок свавілля і можливих корупційних дій посадовців із державного земельного кадастру, він разом із матір’ю багато років не може отримати успадковану землю.

Про це йшлося 16 травня під час засідання 23-ї сесії Волинської обласної ради.

Перший заступник голови обласної ради, депутат Олександр Пирожикозвучив свій запит до прокурора Волинської області Віктора Швидкого щодо перевірки правомірності дій і бездіяльності посадових осіб Камінь-Каширського районного відділу центру державного земельного кадастру.

За словами Олександра Пирожика, справа триває вже довгий час.

«Під час особистого прийому громадян у Камені-Каширському, а потім у Луцьку до мене звернувся постраждалий від аварії на ЧАЕС старшої категорії, інвалід пожиттєво Лєснік Микола Климович. Він порушує питання щодо свавілля, можливих корупційних дій посадових осіб Камінь-Каширського районного відділу центру державного земельного кадастру, через які він із матір’ю не може прийняти успадковану землю вже багато років, оскільки центр державного земельного кадастру, зі слів заявника, неправомірно встановив і відмовляє в поновленні натуральних меж земельної ділянки та присвоєнні їй кадастрового номеру», – розповів Олександр Пирожик.

Він додав, що подробиці справи викладено на 35 аркушах, і запропонував прокурору області дати відповідні доручення, скерувати всі документи належним інстанціям та забезпечити проведення всіх необхідних перевірок.

«У разі потреби прошу також розглянути можливість представлення органами прокуратури в судових інстанціях інтересів громадянина Миколи Лєсніка», – сказав перший заступник голови обласної ради.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus