USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через спеку сезон полювання перенесли

1 Серпня 2011 17:37
Кабмін України вирішив перенести відкриття сезону полювання у зв'язку з високою пожежною небезпекою.

Про це у понеділок, 1 серпня, заявили в Кабінеті міністрів, - пише Кореспондент.

«Початок нинішнього сезону полювання переноситься.
Введення мораторію на відкриття мисливського сезону викликане складною пожежонебезпечною ситуацією, що склалася через значні температурні показники повітря", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні уряду наголошують, що 31 липня в Нікітському ботанічному саду в Криму сталася пожежа, для гасіння якої залучили значні сили рятувальників.

В уряді наголошують, що для того, щоб не допустити подібних надзвичайних ситуацій, ухвалили рішення про перенесення початку мисливського сезону.

При цьому не уточнюють, на який термін перенесли його відкриття.

Раніше, згідно Закону про мисливське господарство та полювання, а також указів Українського товариства мисливців і рибалок, новий мисливський сезон планували відкрити 13 серпня о 16-ій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тур Показати IP 1 Серпня 2011 23:32
Які на Волині загрози пожеж? Хіба, що загроза підтоплень, тому відміна відкриття сезону полювання по всій Україні загалом черговий абсурд нашого премудрого КабМіну.
+100 до тур Показати IP 2 Серпня 2011 08:10
100 %

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus