USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чергова «крапка» у справі «Підприємці vs Скорпіон-Сервіс»

29 Січня 2014 17:12
Луцька міськрада вкотре намагається врегулювати конфлікт між підприємцями Завокзального ринку та ПФ «Скорпіон-Сервіс».

Нагадаємо, уже близько семи років триває конфлікт між підприємцями та приватною фірмою з приводу оренди ділянок в районі вулиць Карпенка-Карого і Кравчука. Приватна фірма намагалася виселити підприємців, відстоювала своє право в судах.

Натомість, міська рада декілька разів приймала рішення на користь підприємців, аби розірвати договори оренди із ПФ «Скорпіон-Сервіс» і надати цю землю в оренду підприємцям.

«Скорпіон-Сервіс», своєю чергою, досі оскаржує в судах різних інстанцій ці рішення. На одній з осінніх сесій міської ради депутати проголосували за те, щоб таки розірвати договір оренди з фірмою.

Депутати мотивували це тим, що на вказаних земельних ділянках немає жодного майна, яке належить ПФ «Скорпіон-Сервіс».

Наступний крок – реєстрація права власності. Тому депутати під час 52-ої чергової сесії міськради сьогодні, 29 січня, розглянули відповідний проект рішення. У ньому підприємців зобов’язують зареєструвати право власності на майно, розташоване на вказаних ділянках.

Проте, як повідомив представник ПФ «Скорпіон-Сервіс» Віктор Мохнюк, попереднє рішення осінньої сесії 2013 року повертає чинність рішення 2010 року. В останньому значилося, що ділянки надаються в оренду підприємцям.

Та вказане «відновлене» рішення 2010 року щодо однієї з ділянок уже визнане незаконним. Таку ухвалу виніс Вищий адміністративний суд. Аналогічне рішення, яке стосується іншої земельної ділянки, виніс Львівський апеляційний суд, у лютому цю справу розглядатиме Вищий адмінсуд.

А рішення міськради, прийняте у 2013-ому році розірвати договори оренди з ПФ «Скорпіон-Сервіс», визнане незаконним ухвалою Волинського господарського суду.

Уповноважений представник підприємців останнє рішення, прийняте восени 2013-ого року на користь підприємців – назвав цілком законним і чинне. А решту судових ухвал підприємці оскаржуватимуть.

Депутати заслухали усі доводи сторін і прийняли рішення. 28-ма голосами «за» підприємців таки зобов’яжуть зареєструвати право власності на майно, розташоване на земельних ділянках між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Січня 2014 17:26
Та вобще все місто заберіть під свій базар!
аааа до Анонім Показати IP 29 Січня 2014 23:07
аааа.змістовно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus