USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Члени профспілки «Західінкомбанку» взяли облраду в «облогу»

8 Листопада 2013 11:11
Перед початком сесії обласної ради сьогодні, 8 листопада, члени профспілки працівників «Західінкомбанку» пікетували приміщення Волинської обласної ради.

Головний лейтмотив акції – закликати депутатів облради об’єднатися задля спільного протесту із ошуканими вкладниками, працівниками банківської установи і продемонструвати власне ставлення до всього, що відбувається навколо «Західінкомбанку» у Луцьку.

«Оскільки ви наші обранці, то відповідаєте за всі дії, які відбуваються у Луцьку. Давайте об’єднаємо наші сили і зробимо шалений тиск на тих людей, які, використовуючи шахрайські схеми, не віддають банку гроші», – звернувся співголова Всеукраїнського профспілкового об’єднання «Демократичні профспілки України» Дмитро Філіпчук до депутатів облради.

У такий спосіб Філіпчук із прихильниками спонукали народних обранців до діалогу і взаємопідтримки.

Проте мітингувальників у їх прагненні ніхто не підтримав. Чи то непереконливими були звернення протестуючих під вікнами держустанови або ж їхня незначна чисельність не викликала бажання депутатів до реагування на них.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ВКЛАДНИКИ «ЗАХІДІНКОМБАНКУ» ПЕРЕКРИЛИ ДОРОГУ. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Жаба Показати IP 8 Листопада 2013 11:51
Люди, ідіть в банк і схопіть банкіра за яйця... Досить смішити всіх. А новий власник банку багатіє і рже з вас))))))
Дурня Показати IP 8 Листопада 2013 12:04
Найняли заробітчанина Філіпчука Дмитра, який є депутатом Сквирівської районної ради. Начепив значок депутата і їздить по замовленнях. Ото вже дурня
ну да Показати IP 8 Листопада 2013 12:09
повертати борги обовязок банку а не депутатів,я не як не второпаю чого вони причепились до облради.
вкладник Показати IP 8 Листопада 2013 12:36
банкири геть знахабнили приходиш щоб повернути гроши а вони кажуть иди на митинг и проси
КП Показати IP 8 Листопада 2013 12:55
"Західінкомбанк" близько 5 років не повертає депозитів своїм вкладникам. В основному, це люди похилого віку, котрі обивають пороги банку, місцевої та державної влади, правоохороних органів, шукаючи там справедливості. Однак, все дарма відповідь одна: “Це комерційна структура і вплинути на видачу коштів банком ми не можемо”. Доходить до абсурду, люди, маючи рішення суду про стягнення коштів з банку п'ятирічної давності, не отримали жодної копійки. Волинське регіональне управління НБУ в один голос стерджує, що банк все погасить (таке відчуття, що гроші для вкладників, знаходяться саме там). Можливо так воно є — на рахунках банку, щоденно знаходиться від 40 до 100 млн. гривень. Важко повірити, що орган, який контролює діяльність банків не помічає цього. Обласні правоохоронці, також, не виконали своїх обов'язків. Де, гучні кримінальні справи за фактами невиконання рішень суду та привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Передумовами таких справ, було б те, що банк маючи невиконанні рішення суду, здійснював інші платежі не пов'язані з вищезгаданими рішеннями суду. Також не відомою є позиція у цій афері державної виконавчої служби. На нараді в очільника області Бориса Клімчука, представник виконавчої служби, тільки знизував плечима: “нічого не можемо поробити, виконавче провадження зупинене”. Та напевне, і він лукавить. Адже, зведене виконавче провадження по стягненню коштів з Західінкомбанку на користь фізичних осіб на суму, близько 50 млн. гривень, зупинене... під оскарження постанови державного виконавця про арешт декількох автомобілів. А той факт, що по рахунках та в касі банку “гуляють” мільйони, чомусь не здогадуються. Сам Банк гаряче протестує, що його не можна ліквідовувати, адже тоді гроші вкладники не отримують. І знову, лукавство — адже вклади гарантовані Фондом гарантування на суму, що не перевищує 200 тисяч гривень. Ці кошти сформовані Фондом гарантування за рахунок щоквартальних платежів Західінкомбанку на користь Фонду. Західінкомбанк не виключення, 95% вкладів не перевищує зазначену суму. Решта вкладників, сума яких перевищує розмір гарантованих коштів державою, отримують ці кошти від повернення кредитів, божниками банку. Тобто, перешкод, з точки зору здорового глузду та арифметики, в ліквідації банку взагалі немає.
Дмитро Філіпчук Показати IP 8 Листопада 2013 13:13
Шановна дурня,пробачте але я не знаю Вашого справжнього ім'я,я наприклад підписуюсь своїм справжнім ім'ям і не боюсь.Так то с приводу мого заробітчанства,ще раз наголошую що я не відстоював позицію керівництва банку або його акціонерів,я відстоював відстоюю і буду відстоювати права членів профспілки і їх право на роботу.А що до позиції працівників банку то вони такі ж люди як і Ви і також мають право на захист.Чи може Ваше справжне ім'я Бондарук і тому Ви ховаєтесь за такі коментарі?
Дмитру до Дмитро Філіпчук Показати IP 8 Листопада 2013 14:23
То тепер як справедливий працівник скажіть, при чому тут обласна влада? Навіщо цей пікет?
Дмитро Філіпчук до Дмитру Показати IP 9 Листопада 2013 10:30
Це дуже слушне і розумне питання,а дійсно,до чого тут обласна рада?Профспілка вийшла на мітинг тому що депутат Слабенко педалював питання проведення позачергових перевірок банку.Весь коллектив банку рахує що по перше: це буде не аби як заважати працювати ,адже цих перевірок було вже безліч навіть у цьому році,а по друге може призвести до банкрутства банку.Люди вийшли боротись за свої робочі місця і честь їм за це і хвала.
Правда Показати IP 8 Листопада 2013 14:22
Справжні імена це рейдери і вори Осіпов бондаруки і сосновський і попередні коменти теж їхні нелюди які калічать людські долі
Дмитре-депутат до Правда Показати IP 8 Листопада 2013 14:37
Який з'язок між депутатом Сквирівської райоради - вкладниками Західінкомбанку - Обласною волиньрадою??? Чому зарплату правцівників банку вимагають не в керівництва банку, а в позичальників банку??? Чи знає Дмитро Філіпчук скільки грошей пройшло через рахунки цього банку за останні два роки??? Чи знає депутат далекої від Волині ради, що на рахунку Західінкомбанку майже щодня буває понад 100 млн.грн ??? Шановний добродію, про які такі права працівників ви печетесь під стінами Волинської ради? Не дуріть людей. Припиніть мутити воду і робити собі ім'я і капітали на використанні людських проблем
Дмитро Філіпчук до Дмитре-депутат Показати IP 9 Листопада 2013 10:50
Відповідаю:В усій цій історії я приймаю участь НЕ як депутат "далекої від Волині ради",а як співголова всеукраїнського профспілкового об'єднання "Демократичні профспілки України"до нашого об'єднання за допомогою звернулись працівники банку.Звітую вам шановний добродію що правозахисною профспілковою і політичною діяльністю я займаюсь давно і професійно,тобто в мене немає бізнесу і здійснюю я цю діяльність за рахунок профвнесків і того що заробив за період з 1995-2007роки в Москві,маючи власний бізнес.Що ж стосується ім'я і води, якби можна було б проміняти вирішення цієї проблеми (видачу вкладів людям,збереження робочих місць для людей ,притягнення до відповідальності боржників та інш.)то я б з задоволенням погодився щоб і мене і моє ім'я взагалі не згадувалось до кінця мого життя,і присвятив би той час який мені відміряв Господь на спілкування з своїми дітьми і рідними. Р.S.Під облрадою працівники вимагали не зарплату,а припинення ганебної практики упередженого однобокого ставлення з боку влади до цієї проблеми.
Антон Показати IP 8 Листопада 2013 15:05
"жаба", ти краще братів Бондаруків,Осіпова А., Беня А.та їхніх "спритних друзів" за яйця схвати, щоб повернули хочаби однин з 8-ми кредитів які вони взяли в банку...... мажори
До антона до Антон Показати IP 8 Листопада 2013 16:46
Хай їх за яйця банкіри хапають вони дали кредити вони хай і хапають, і не треба людям морочити голову і свою відповідальність на когось перекладати.
Наталія Показати IP 8 Листопада 2013 20:56
Молодчинка,хоть комусь цікаві проблеми простого люду,хоть хтось відзиваєть на проблеми простонародців.І всерівно хто, чи депутат чи співголова профспілок-головне ПРАВИЛЬНІ ІДеї!!!!!!!Якби таких самовідданих народу людей було більше ,може і не жили б так УКРАЇНЦІ.
Дмитро Філіпчук до Наталія Показати IP 9 Листопада 2013 10:53
Дякую
НАТАЛІЯ Показати IP 8 Листопада 2013 20:56
МОЛОДЕЦЬ!!!!!
Галушка Показати IP 8 Листопада 2013 21:00
З такими людьми,як Філіпчук можна робити революцію......І точно знаю,коли стане за спиною-нічого не страшно.Хай Бог допомагає та додає сил,ШАНОВНИЙ,у Ваших справедливих починаннях.
Дмитро Філіпчук до Галушка Показати IP 9 Листопада 2013 10:53
Дякую,але без людей я ніщо.
Гість з Рівного -Степан Показати IP 11 Листопада 2013 12:45
Дмитро Філіпчук, я є вкладником банку, скажіть мені, чому голова правління - така собі вгодована добре київлянка так нервує щодо прийняття обл.радою рішення щодо ліквідації банку, що аж вас запросила (депутата) і співголову профспілкового об"єднання, і чому лише мова постійно йде про депутатів, а не наприклад про мацената Токарського В.(тЗов "скорпіон-буд"), який ні копійки також не повернув у банк .......???
Дмитро Філіпчук до Гість з Рівного -Степан Показати IP 14 Листопада 2013 10:29
Шановний гість ,ну по-перше відразу зауважу що на мій погляд не дуже коректно і припустимо давати такі оціночні судження про те хто вгодований а хто ні,тим більш що мова йде про жінку,а по друге те що вона з Київа не має до справи жодного відношення.От я наприклад взагалі народився у Жмеринці на Вінничіні і що з цього?Хіба справедливість моїх ствердженнь стала від цього меншою ? Що ж стосується того що вона мене запросила , то це не так , мене запросили працівникі банку і це запрошення є на нашому саїті ppgzv.com.ua нажаль воно анонімне але це нічого не міняє.По пану Токарському я Вам клятвенно обіцяю що одна(як мінімум)акція буде присвячена персонально йому.Сподіваюсь що Вас задовольнила моя відповідь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus