USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чоловічий монастир вийшов з підпорядкування МП

25 Серпня 2015 14:25
Свято-Миколаївський чоловічий монастир у селищі Чинадієво перейшов до Карпатської єпархії УАПЦ. Про це повідомляє прес-служба Карпатської єпархії УАПЦ.

21 серпня 2015 року Преосвященнійший Віктор, єпископ Мукачівський і Карпатський УАПЦ прийняв архімандрита Миколая Реківчака, намісника Свято-Миколаївського єпархіального чоловічого монастиря (селищеЧинадієво).

Під час зустрічі було розглянуто питання про перехід монастиря з підпорядкування Мукачівської єпархії Української Православної Церкви Московського Патріархату до Карпатської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви.

Згідно з результатами зустрічі було прийнято архієрейське рішення про прийом Свято-Миколаївського чоловічого єпархіального монастиря в селищі Чинадієво (вулиця Санаторна, 89а; 89б) Мукачівського району, Закарпатської області до Карпатської єпархії УАПЦ, і видано відповідний указ про призначення намісником даного монастиря архімандрита Миколая Реківчака.

Преосвященнійший владика Віктор подякував отцю Миколаю за багаторічне служіння Матері Церкві та подарував йому два наперсних хрести з прикрасами.

Участь у зустрічі також прийняв декан Мукачівсько-Ужгородського деканату (благочиння) архімандрит Діодор Муратов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus