USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ліщишин за контрабандний дипвантаж у півмільйона заплатить 1700 гривень штрафу

26 Грудня 2016 14:59
Апеляційний суд Закарпатської області своїм ухвалив рішення, що скасовує постанову суду першої інстанції, за яким чоловік скандальної "дипломатки-контрабандистки" Оксани Ліщишин, Сергій Ліщишин був визнаний порушником митних правил і отримав покарання у вигляді штрафу та конфіскації.

Про це йдеться у статті на Європейській правді.

Так, апеляційний суд постановив, що до Сергія Ліщишина повернеться конфіскований мікроавтобус, буде скасований штраф за порушення митних правил, а також зі старого рішення суду видаляються всі згадки про "дипломатичний вантаж" та про лист, підписаний Оксаною Ліщишин.

"За рішенням суду, Сергій Ліщишин винний лише в тому, що поїхав через "зелений коридор", не маючи на те підстав. А тому повинен заплатити лише штраф за порушення митних правил на суму 1700 грн", – йдеться у статті.

Окрім того, у постанові апеляційного суду записано, що вона набуває чинності в день публікації. А до того ж "є остаточною і оскарженню не підлягає".

Варто додати, що на підставі цього рішення апеляційного суду, колишній перший секретар посольства України в Словаччині Оксана Ліщишин оскаржує своє звільнення з дипломатичної служби.

Нагадаємо, 23 травня стало відомо, що із Закарпатті під виглядом дипломатичного вантажу посольства України чоловік намагався вивезти в Словаччину майже 60 тисяч пачок цигарок.

24 травня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль оприлюднив листа Посольства України в Словаччині, на підставі якого намагалися вивезти сигаретну контрабанду.

У ньому йдеться про те, що чоловіком, який намагався вивезти контрабанду, був Сергій Ліщишин — чоловік першого секретаря посольства України в Словаччині Оксани Ліщишин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
!!! Показати IP 26 Грудня 2016 15:04
пачка -за ціною однієі цигарки!
234 Показати IP 26 Грудня 2016 15:32
так і живемо так і будемо жити з таким президентом, невже порошенко не може позвільняти таких дипломатів
я Показати IP 26 Грудня 2016 16:06
В нас не держава, а суцільна клоунада, тільки від цього не сміятись, а плакати хочеться...
Бик В.В. Показати IP 26 Грудня 2016 16:59
Це так боремося з корупцією .З нас весь світ сміється і плаче ! Петро, - злазь з коня і не мучай скотину ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus