USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Чому Садовий відмовився від охорони після обстрілу будинку

18 Серпня 2014 16:44
Міський голова Львова відмовився від охорони після того, як невідомі обстріляли його помешкання, тому що, з його слів, вона не зможе захистити у випадку реальної небезпеки.

Про це Андрій Садовий розповів під час брифінгу для журналістів у Луцьку сьогодні, 18 серпня.

Зі слів мера Львова, якби снаряд невідомих зловмисників впав на декілька сантиметрів нижче, то від його оселі нічого не лишилося б. Від пропозиції надати йому охорону він відмовився, оскільки не вважає її ефективною у випадку реальної небезпеки:

«Я не знаю, яка охорона може захистити від гранатомету «Муха», що стріляє за сотні метрів. Єдине, погодився на міліцейський пост, який поставили поблизу будинку на період слідства».
Разом з тим, посадовець зауважив, що він звик бути вільною людиною, а, маючи охорону, відчував би себе скованим.

Як зазначив Садовий, такі кроки не залякають його, тому він продовжить свою діяльність.

«Якщо хтось думає, що так можна вплинути на мене чи на громаду Львова, то він помиляється. Бо нас це тільки спонукає до дій», - резюмував Андрій Садовий насамкінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Степан Бандера Показати IP 18 Серпня 2014 16:53
Цікаво, а Садовий вам платив за рекламу? Бо це чистої води передвиборча поїздка Україною. Може, він і непоганий хлоп в багатьох питаннях, але набридло, коли всіх використовує, а потім збере дивіденди у вигляді голосів на виборах
поліщук до Степан Бандера Показати IP 18 Серпня 2014 17:24
Нехай це можна назвати передвиборчою поїздкою ( по правді воно так і є), але Садовий один з небагатьох мерів великих міст, що користується повагою, до речі і на півдні Украиїни. І коли б він балотувався на президента весною, то ви би напевно здивувались його результату.)) Хотілось би бачити і в Луцьку та області подібних керівників.
Віктор Показати IP 18 Серпня 2014 17:26
Садовий заслуговує на велику повагу.Львову з мером повезло.
Лучани Показати IP 18 Серпня 2014 17:48
Садовий, в такий дешевий піар, як замах ніхто не вірить. Луцьк не Львів, брехня не пройде!
Роман Показати IP 18 Серпня 2014 17:49
Я давно спостерігаю за його роботою, як у Львові, так по всій Україні. Він молодець. Мені імпонує його стиль і підхід до вирішення багатьох справ.
Вова Показати IP 18 Серпня 2014 18:48
Добре він подбав про охорону на місці, але ж навіщо про це знати людям. Вже один мер керує з візка, не дай бог таке Садовому. Охороняйся Андрію! - як можеш!
Саша Показати IP 19 Серпня 2014 09:46
бо знав хто і за що стриляв, якщо захочуть нормально стрельнути ніяка охорона не допоможе. А так було просто попередження,бо знали,що нікого не має вдома...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus