USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому Ситник регулярно літає у США

25 Грудня 2017 17:40
Голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник перейшов межі українського законодавства, тому регулярно літає в США на консультації.

Про це в ефірі телеканалу ЗІК заявив екс-заступник начальника департаменту Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Дмитро Сус. У ЗМІ цей департамент відомий як «департамент Кононенка-Грановського».

«Артем Ситник перейшов межі нашого законодавства. Тому як тільки у нього з’являється найменша проблема, він зразу бере квиток на літак і летить на консультацію у США», – сказав він.

«Йому, мабуть, мало Конституції України і Кримінально-процесуального кодексу, тому він прислуховується до ФБР», – додав екс-прокурор.

Відповідаючи на питання щодо законності співпраці НАБУ з ФБР, про яку нещодавно стало відомо, Сус заявив: «Співпраця з агентами ФБР – це нонсенс. В КПК прописало, що проведення негласних слідчих дій – це державна таємниця, тому незаконно підпускати до неї агентів інших держав».

Екс-прокурор також розповів, що вважає Солом’янський суд Києва підконтрольним НАБУ.

Нагадаємо, раніше ГПУ звинуватила Артема Ситника у незаконній діяльності ФБР США на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 25 Грудня 2017 18:20
І правильно А.Ситник робить. А із ким йому консультуватися? Із Президентом, головою ВР, Прем'єр-Міністром чи із Генеральним прокурором? І може, із шефом СБУ чи головою РНБО?.. Хай подякують йому за те, що сам бере квитки на авіарейси, а не вимагає окремого літака.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus