USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани скаржаться на патрульну поліцію

19 Лютого 2016 13:27
Більшість скарг, які розглядає прокуратура, пов’язані із застосуванням кайданків щодо затриманих громадян.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 19 лютого.

Член комісії Юлія Дацюк запитала представника прокуратури міста Луцька, чи надходять скарги громадян на діяльність патрульної поліції.

Як повідомив перший заступник прокурора міста Олег Юрченко, у Луцьку зафіксували від 6 до 8 скарг на діяльність патрульної поліції (точний показник він обіцяв повідомити під час сесії). Він зазначив, що прокуратура здійснює нагляд за застосуванням заходів примусу, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян. Усі скарги, які взяли до розгляду, з його слів, пов’язані з застосуванням кайданків під час доставляння правопорушників до відділу поліції для того, щоб з’ясувати особу та скласти протокол про вчинене адміністративне правопорушення.

До слова, із лав Управління патрульної поліції міста Луцька звільнили вже двох працівників.Так, за появу на роботу «під мухою» звільнили Максима Матвіюка та за водіння службового авто в нетверезому стані звільнили поліцейську Наталію Жилко. Остання, щоправда, виправдовується та переконує, що пішла з поліції за власним бажанням.

За аналогічну поведінку на Львівщині вже звільнили 18 поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 19 Лютого 2016 15:01
Та скільки вже можна писати за тих пияків?Випили-звільнили чи самі звільнилися.Далі що?
Не Я Показати IP 19 Лютого 2016 15:09
Дай серцю( дурню) волю - заведе в неволю.
Patrik Показати IP 19 Лютого 2016 15:18
"Більшість скарг, які розглядає прокуратура, пов’язані із застосуванням кайданків щодо затриманих громадян."... Звідси слідує те, що основний аргумент у наших полісменів не бажання розібратися шляхом здорового спілкування з громадянами, яких вони підозрюють у здійсненні правопорушень, а як мінімум - кайданки, ну і як максимум (тепер вже всім відомо) - зброя... Воістину правдиво народом сказано: "Пошли дурного Богу молитися, так він собі лоба поб'є!", але, на жаль, якраз б'ють лоби не собі, а людям..
Бувалий Показати IP 19 Лютого 2016 15:18
Якось странно, чого немає тролів парковщіків?
Василь Показати IP 19 Лютого 2016 15:20
Да ну, скаржаться, 6-8... Ще раз кажу що ці всі понти (раніше були мєнти) є найбільшою небезпекою для звичайних законослухняних громадян! Чекаємо наступних наслідків дослідів над людьми.
Лучанин Показати IP 19 Лютого 2016 16:13
Ви в кожних новинах про поліцію будете писати хто "був під мухою"
kEXFYRF Показати IP 19 Лютого 2016 16:23
А стара міліція- свята!
Лучанка Показати IP 19 Лютого 2016 16:29
А я їх хочу похвалити, викликала поліцію,приїхали ,гарні,милі діти.Все зробили як треба,допомогли.Дякую
123 до Лучанка Показати IP 19 Лютого 2016 17:00
Абсолютно вірно ГАРНІ МИЛІ ДІТИ!!!!!! А не поліція.
Patrik до Лучанка Показати IP 19 Лютого 2016 18:42
Цiлком з Вами згiдний... Але саме страшне те, що цi "гарнi, милi дiти", часто не розiбравшись в ситуацii, публiчно одягаючи кайданки на руки невинних громадян, принижують iх честь, порушують iх права, чим наносять важку моральну травму... i при цьому зовсiм не вiдчувають докторiв власного сумлiння.
Анонім Показати IP 19 Лютого 2016 23:14
проффессіАНАЛИ
АУУУУУУУУУУУ Показати IP 20 Лютого 2016 00:26
ЧИТАЄМО УВАЖНО ЦЕ: Усі скарги, які взяли до розгляду, з його слів, пов’язані з застосуванням кайданків під час доставляння правопорушників до відділу поліції для того, щоб з’ясувати особу та скласти протокол про вчинене адміністративне правопорушення І ЦЕ: Стаття 45. Застосування спеціальних засобів: в) під час конвоювання (доставляння) затриманого або заарештованого;
громадянин Показати IP 20 Лютого 2016 12:55
Кайданки застосовуються для доставлeння ст. 45 ЗУ "Про національну поліую". а також для власноі бeзпeки поліцeйських. Пeрeгляньтe на ютубі, скільки пострадало поліцeйських від рук затриманих, які сиділи на задньому сидінні службового авто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus