USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому перенесли інавгурацію студентів? КОМЕНТАР

5 Вересня 2013 15:00
Інавгурацію та урочисту ходу студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки перенесли з 8 на 6 вересня у зв’язку з засіданням Консорціуму українських та Варшавського університетів.

Про це розповів Волинським Новинам заступник відповідального секретаря приймальної комісії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Андрій Слащук.

«Справа у тому, що сьогодні в університеті розпочинає роботу Консорціум західного регіону України. Власне, саме тому ми перенесли інавгурацію з 8 на 6 вересня. Фактично завжди ми її проводили 31 серпня, 1 вересня. Це причина, щоб показати нашим студентам поважних гостей, які будуть присутні на урочистостях», - прокоментував ситуацію Андрій Слащук.

Зі слів освітянина, усі факультети розпочали підготовку до заходу уже з 2 вересня, розпочавши лекції про історію університету, його здобутки та перспективи. Кожен факультет почав підготовку уже з 2 вересня, розпочавши свою першу лекцію про історію нашого університету, його здобутки та перспективу.

«Власне так університет вирішив об’єднати ці два значимі заходи», - зауважив Андрій Слащук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus