USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому українським випускникам не дають дипломів?

16 Липня 2013 21:24
Випускникам українських вишів не видають дипломів бакалавра, молодшого спеціаліста та атестатів про середню освіту, - інформує ICTV.

Так їх змушують продовжувати навчання у тому ж закладі, хоча, за законом, молодь має право вступати до будь-якого іншого університету.

Міносвіти вже заявило, що так чинять, насамперед, комерційні виші, які не хочуть втрачати тих, хто платить за навчання.

Тому міністерство вимагає від керівників закладів-порушників негайно видати студентам документи і радить скаржитися їм на гарячу лінію.

Тим часом випускники шкіл чекають на кінцеві результати тестування. Апеляційних скарг - понад 4 тисячі, це набагато менше, ніж торік, коли результати іспитів оскаржили 10 тисяч абітурієнтів, повідомила директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus