USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чорновол не виступить перед лучанами

16 Лютого 2014 09:36
Луцький Євромайдан сьогодні, 16 лютого, мала відвідати відома журналістка, громадський діяч Тетяна Чорновол. Як писало Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, вона планувала виступити перед лучанами під час Народного віча.

Але вночі Тетяна Чорновіл змушена була терміново повернутися в Київ.

Нагадаємо, під час Народного віча у Луцьку виступлять заступник голови партії ВО «Батьківщина», народний депутат України Сергій Соболєв і лідер організації «Третя українська республіка» Юрій Луценко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
дідо Показати IP 16 Лютого 2014 09:40
Луценко- алкоголік,який відновив ДАЇ після роспуску президентом. Соболєв - патологічний брехун,який працює на кремлівську агентку Тимошенко. Ці люди зробилди Януковича президентом.
Лучанка до дідо Показати IP 16 Лютого 2014 10:36
На городі бузина, а в Києві дядько!
НЕЛУЧАНИН до Лучанка Показати IP 16 Лютого 2014 23:02
ДІДУН з бодуна, не того темника схопив
упа до Лучанка Показати IP 25 Лютого 2014 15:26
28 числа відбудеться розгром приватбанку на Лучеську(яких конфісковує майно в людей за безцінь продаючи) всі хто може приходьте
Всезнайко Показати IP 16 Лютого 2014 10:21
Слава Богу... маразматичка...
акбар всі пискам Показати IP 16 Лютого 2014 10:32
чую сьогодня хтось люлей отримає.
патріот Показати IP 16 Лютого 2014 10:39
Хай би Луценко розказав таке: 1. як він боронив честь Держави, будучи міністром МВС та б'ючись п'янечим у франкфуртському аеропорті; 2. ЧИЇ грошенята він сьогодні відробляє, засераючи мізки людям "третьою республікою. Все решта - нічого не варте, так собі: словесна діарея.
патріот ІІ до патріот Показати IP 16 Лютого 2014 11:16
А ще: як влаштовував, будучи міністром, своїх приближених на роботу і льготи поробив, як через відомство грошенята відмивав, як дружину депутатом влаштував(вона вже таким політиком була...?!), як швидко одужав після лікарні, де майже "кінці" віддавав і вже відразу на Майдані волав... Нехай всю "правду" про себе розкаже, а люди послухають!!!:)
Лучанка Показати IP 16 Лютого 2014 10:48
Так! Багато сьогодні Луцьк почує "цікавого" і багато чого не почує, через неприїзд Таньки Чорновіл - пацієнтки психлікарні! Луцик буде далі міліціонерів (своїх колишніх підлеглих!) обзивати "п*дерами", бо служать "панді" (а кому мають служити, якщо вони "державні" люди?!), Соболєв, з піною в роті, буде закликати "Юлі-Олю". А всі разом будуть шукати рекрутів на майдаУн, бо слабне їх підтримка, а гроші "стояльцям" платити уже зовсім не хочуть - собі мало залишається (спонсори за провал операції "Майдаун" скоротили всі фінансування для трьохголової опозиції). Своїх синів вони на майдаун не посилають - тільки ваших, щирі і наївні українці. І не залежно якою мовою ви розмовляєте, де живете - на Заході чи на Сході, - це взагалі уже не важливо. Головне - війну олігархів треба продовжити вашою кров"ю за будь яку ціну!!
Корінний лучанин до Лучанка Показати IP 16 Лютого 2014 11:30
ШАНОВНА, АБО ТИ ТВОРИШ МАЙБУТНЄ АБО ЙОГО В ТЕБЕ НЕМА!!! Тут на цьому сайті пишуть коменти одні і самі люди, часто-густо під різними НІКАМИ і висловлюються за підтримку існуючого режиму, він їм цей РЕЖИМ дуже до вподоби бо ЦЕ ВИДНО ІЗ КОМЕНТАРІВ! САМА НАЙБІЛЬША ПРОБЛЕМА В УКРАЇНІ- ЦЕ ЯНУКОВИЧ І ЙОГО ОТОЧЕННЯ. ДЕХТО ЦЬОГО ТУПО НЕ ХОЧЕ ПОМІЧАТИ І ПОЧИНАЮТЬ ЛИТИ БАГНЮКУ НА ОПОЗИЦІЮ, МОВЛЯВ ВОНА У ВСЬОМУ ВИННА. ЯКЩО ОПОЗИЦІЯ ВИННА, ТО ВАМ ЛЮБИЙ ЧИННИЙ ПРЕЗИДЕНТ ТОДІ і ДАЛІ ГОЛОСУЙТЕ ЗА НЬОГО І БІЛЬШЕ НЕ "ВЯКАЙТЕ" ЩО В УКРАЇНІ ПОГАНО. ПОКРАЩАННЯ ВЖЕ ІДУТЬ, ЧЕКАЙТЕ.
Реаліст до Корінний лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 11:43
Великі букви прирівнюються до крику. Тому пане корінний не волай тут. Якщо Яник такий поганий, то пригадай результати виборів, хіба не він їх виграв? Будуть нові вибори, будь-ласка, йдіть, висувайте своїх "ідеальних" які "все для народу" вигравайте вибори і будете президентом, а яник в опозицію. Все прозоро і демократично. Ви зі своїми Евромайданами дістали вже, працювати краще йдіть і не заважайте людям. Перетворили центр луцька на передвиборчий штаб опозиційних партій. Доречі панове евромайданівці, а чи чули ви що сказав учора пан Барозу??? А він сказав що Україну ніхтоіне збирався приймати в Європу. ХА-ХА-ХА !!! Стійте далі, Європа поможе....
Корінний лучанин до Реаліст Показати IP 16 Лютого 2014 12:03
Це у тебе ВЕЛИКІ БУКВИ то крик. Звичайно , будуть вибори і вибори все покажуть. Ідеальних немає, навіщо ота дитяча мова. Шановний , не треба тут читати дурних лекцій. А то щось почули і починаєте тут переказувати " позавчорашн новини". Для вас спеціально повторю: А ПРО ВСТУП УКРАЇНИ ДО ЄС і НЕ ГОВОРИЛОСЬ РАНІШЕ ні збоку УКРАЇНИ ні зі сторони ЄС. Це процес тривалий у часі. ЗРОЗУМІВ ХА-ХА-ХА!!! Певно ти тільки вчора почув, раніше недочував.
почитай до Корінний лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 12:45
Це для розумового тренінгу, якщо допоможе, для таких як ти і подібних! http://expert.ru/2014/02/15/naftalinovoe-protivostoyanie/
прочитав до почитай Показати IP 16 Лютого 2014 12:51
Багато букафф "Корінний лучанин" не осилить!:)))
Нік до Корінний лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 13:39
Тобі ще не надоїло всяку хр*нь писати?
Корінний лучанин до Нік Показати IP 16 Лютого 2014 15:19
Всяку муть пишеш ти і тобі подібні, бо перетворили сайт на зборисько тролів від ПР. Не всі волиняни такі як ти. Приїхав на ВОЛИНЬ то й живи собі і не паскудь КРАЙ ВОЛИНСЬКИЙ та волинян! А лучани та волиняни свій вибір зроблять і тебе не будуть питати "розумнику" - одноосібнику ти наш регіональний.
Лучанин до Корінний лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 16:55
Вибір зроблять, це точно. Та не на користь майдану, що продемонстрував шизонуту поведінку, хамство, вандалізм, б*дляцтво і паскудство, ще й сам собі "Слава!" верещить за те, що спровокував каліцтва і смерті, а нічого путного не домігся.
Лучанка до Корінний лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 21:45
Прийдуть вибори і волиняни скажуть своє слово, але не вам сьогодні всіх змішувати з брудом хто не з вами!! Сьогодні завдяки брудним діям опозиції країна стоїть на порозі громадянської війни - це що по-людськи?! Брат ненавидить брата, батько сина, сім"ї розвалюються на грунті злоби і ненависті, що йде з майдаУна. Вбивства, погроми, розбій, грабунки - стають нормою життя - за це ви боретесь?! Міняти президентів країна повинна на чергових виборах, а не на майДАУНах! Ви хочете знести владу на вулиці - через рік вас змете та ж сама вулиця! "Хто посіє вітер - той пожне бурю", "Кров людська не водиця - проливати не годиться" - народ мудрий, а Бог все бачить!!
Корінний лучанин до Лучанка Показати IP 16 Лютого 2014 22:53
Що Ви пишете ? Ви з розумом дружите ? Якщо не розбираєтесь у ситуації то не згущуйте фарби та не пишіть всякої дурні! Плід Вашої фантазіїї не приписуйте мені, бо я всіх і не змішую та не поливаю брудом! Треба Вам хоч трохи совісті мати і порядності , а не наводити наклепи! У кожного є своя думка та погляди, але єдність повинна бути в стремлінні зробити УКРАЇНУ демократичною, справжньою Європейською державою а не бути "совковим" табором під керівництвом злочинного угрупування із жовто-блакитним стягом. Так, народ мудрий, тільки Ви виняток.
Лучанка до Корінний лучанин Показати IP 17 Лютого 2014 11:03
Видно правду сказала і вас це зачепило, а то чому б так пінитись! Не згущувати фарби? Розкрийте очі і подивіться що панує на вулицях і майдані Києва! Слава Богу, що цього ще немає в Луцьку! "Покращення" , що несуть "революціонери" уже всі бачать і відчувають: б"ють міліціонерів просто на очах всього Києва, самосуд на майдані - замінив "неправедні суди"; бюджет області не приймають, чекаючи поки "змінять владу", а в лікарні хворі не можуть отримати ніяких медичних процедур і операцій; і т.д. і т.п. Крім вас, ніхто ні в чому не розбирається, - ось в чому проблема! Ви мабуть ГУЗЬ?!
НЕЛУЧАНИН до Корінний лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 23:09
можеш не старатись переконувати цих тролів. це те саме, що кидати бісер перед свинями
НЕЛУЧАНИН до Лучанка Показати IP 16 Лютого 2014 23:06
ти свою кров ні за кого проливати не будеш, і шкурку тхорячу не вимажеш, бо нутро в тебе гниле, а душа підла
У-ух! Показати IP 16 Лютого 2014 11:02
Картавий складе компанію пьничці депутату,клієнтка психлікарні поділиться досвідом з нарваною від міста
знаю Показати IP 16 Лютого 2014 11:12
У Києві звільнили Адміністрацію і ще у 4-х областях http://www.volynnews.com/news/authority/yevromaydan-povnistiu-peredav-budivliu-kmda-vladi-/, так ці тепер їздять там, де більш-меньш спокійно все було, щоб там мутити-бузити, а місцеві недополітики (Гузь, Бондар і Ко.) цьому сприяють!!!
Больше знаю Показати IP 16 Лютого 2014 11:19
Сейчас спешно набирают по областям рекрутов для вооруженного противостояния. Майданутіе радикалы хотят крови и дестабилизации в стране. НЕ ПОДДАВАЙТЕСЬ НА ПРОВОКАЦИИ ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЙ ЖИЗНЬ ОДНА.
НЕЛУЧАНИН до Больше знаю Показати IP 16 Лютого 2014 23:11
твоє вшиве життя нікому не потрібне, бо ти нікчема
шиман Показати IP 16 Лютого 2014 13:45
клиника...в палату №6 всех!
apis Показати IP 16 Лютого 2014 14:07
У местных и**отов траур,вожака не будет
Корінний лучанин до apis Показати IP 16 Лютого 2014 16:28
КАК НЄ БУДЄТ ? ОН УЖЕ ЄСТЬ І ВОЗГЛАВЛЯЄТ І**ОТОВ І ВАС ТОЖЕ ! ОН БЛАГОРОДНИХ КРОВЄЙ І НАЗНАЧЕННИЙ ЄГО ВЄЛІЧЕСТВОМ ПРЄЗІДЄНТОМ.
НЕЛУЧАНИН до apis Показати IP 16 Лютого 2014 23:13
точно, БОГОЛЮБ нема
простолюдин Показати IP 16 Лютого 2014 14:15
До того, що більше знає! В тому то й справа, що на відміну від вас ПРидурків з "увереностью сытой" , більшість людей країни знаходиться за межою бідності. І ваше "покращення" уже не стерпно виносити! А тому, в одному ви праві - життя одне і варто покласти все і навіть своє життя, якщо потрібно, щоб принаймі рідні та діти жили в Україні як Люди! Ви самі довели до точки не повернення, а тепер розповідаєте про рекрутів! Слава Україні!
DED Показати IP 16 Лютого 2014 16:02
Терміново повернулася до Києва, бо знову хотось гроші пообіцяв за чергову брехню!!!!!
НЕЛУЧАНИН до DED Показати IP 16 Лютого 2014 23:13
рахувати чужі гроші - мусорська звичка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus