USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи підуть в армію цьогорічні абітурієнти

27 Червня 2014 18:45
Призовники, які до 31 липня 2014 року закінчують освіту в середній загальноосвітній школі або професійно-технічному училищі та надали у військкомати заяви про вступ на навчання до вищих навчальних закладів та довідку про реєстрацію для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) в червні поточного року, не будуть включені в план призову.

Про це йдеться в розпорядженні Генерального штабу України № 300/1/C/1708 від 22.05.2014р., - повідомляє Освіта.ua.

Крім того, в розпорядженні зазначається, що призовники, які за результатами ЗНО не набрали відповідну кількість балів, та не можуть бути прийняті на навчання до вищих навчальних закладів, а також визнані за станом здоров’я придатними до строкової військової служби, отримають повістки з військкомату.

Зокрема, у розпорядженні рекомендовано обласним та Київській міській призовним комісіям за поданнями районних (міських) призовних комісій згідно з частиною 15 статті 17 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» давати відстрочку до чергового призову призовникам, які за результатами ЗНО можуть бути прийняті в вузи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus