USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чи розформують «Волинський облавтодор»

16 Листопада 2015 10:10
На підприємство чекає реорганізація, - повідомляють в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 16 листопада.

Говорячи про перспективи розвитку підприємства, голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що облдержадміністрація не планує вносити в «Укравтодор» пропозиції про ліквідацію ДП «Волинський облавтодор».

Натомість пропонується провести реорганізацію структури, залишивши 5-6 філій та сконцентрувавши в них техніку, ресурси та потужності, а також оновивши керівництво, щоб забезпечити в наступні роки нормальну діяльність підприємства у реорганізованому вигляді. Робоча нарада щодо цього питання відбудеться завтра.

Нагадаємо, згідно з інформацією облдержадміністрації, облавтодор – фактичний банкрут, на підприємстві боргують зарплату працівникам, отож, в ОДА шукають вихід із кризи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Листопада 2015 10:22
"Нагадаємо, згідно з інформацією облдержадміністрації, облавтодор – фактичний банкрут..." Любопытно, как может быть банкротом организация, полностью финансируемая государством. Естественно, если государство не является банкротом.
Анонім Показати IP 16 Листопада 2015 14:34
Незрозуміло чому нач.слжби доріг Посполітак А.Г. разом з Гунчиком мовчать, що рахунки в службі знову заблоковані і облавтодор через те неможе виплатити зарплату.Зрозуміло Посполітакові облавтодор до одного місця, що можна взяти з банкротів, краще прцювати з приватниками які несуть відкати за,що можна квартири купляти і будинки будувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus