USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи віддадуть таки перинатальний центр у Луцьку переселенцям

18 Вересня 2014 15:00
У Луцьку немає необхідності в тому, щоб віддавати частину недобудованого перинатального центру під житло для переселенців. Разом з тим, цю ідею неможливо реалізувати з технічних причин.

Про це стало відомо під час засідання обласного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції сьогодні, 18 вересня.
Як зауважив заступник начальника Управління ДСНС України у Волинській області Костянтин Романчук, ідея одного з волонтерів, який звернувся до Громадської ради при ОДА з проханням винести на розгляд профільної комісії питання про переоблаштування під житло переселенцям недобудованого корпусу перинатального центру, що нині перебуває на балансі ОДА, є безглуздою відразу з декількох причин.
По-перше, для того, щоб закінчити ремонт в приміщеннях, підвести необхідні комунікації, електрику та опалення потрібно не менше декількох місяців. А по-друге, зі слів Костянтина Романчука, в розселенні вимушених переселенців у перинатальному центрі немає необхідності, оскільки для тисячі осіб вже знайшли хороші будинки з опаленням в селах.

Нагадаємо, один із луцьких волонтерів 15 вересня звернувся до Громадської ради при ОДА з проханням винести на розгляд профільної комісії питання про переоблаштування під житло переселенцям недобудованого корпусу перинатального центру. Мовляв, у гуртожитку на вулиці Винниченка їм виділили лише три кімнати, та й ті - непідходящі.

Проте члени президії цю ініціативу не підтримали. Своє рішення вони апелювали тим, що є інші приміщення, які, окрім того, не потребують добудовування. Для прикладу, пригадали приміщення шкіл в Угринові та Несвічі. «Беріть і розміщуйте», - говорили вони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ВОНО Показати IP 18 Вересня 2014 15:03
так і розвалиться та будова, або її викуплять за копійки Еремееви з Івахівими, патріотичним президентам тоталітарна будова ні до чого
Григорій Іванович до ВОНО Показати IP 18 Вересня 2014 16:29
Волонтер взагалі з глузду з,їхав! Буде мати свою дитину чи онуків, тоді може зрозуміє . яку нісенітницю придумав. Хоча навряд. Завтра висуне ідею переобладнати родильний будинок під житло, а волинянки нехай родять в кущах. Чи станцію швидкої допомоги.....А може приміщення лікарні в Ліпінах , де воно лікувалось
Сolonel до ВОНО Показати IP 18 Вересня 2014 16:41
Воно дійсно воно. Немало ще у нас "ватообразного населенія". Назвати приміщення неонатального центру - тоталітарною будовою?! Тоді - обласна лікарня символ сталінізму. А пожежник "вкурив" швидко! Бо завтра з дозволу сказати волонтер подасть ІДЕЮ переобладнати для біженців пожежні депо. Чи можливо у нього уже всі зуби повилітали (мудрості це точно) і воно скаже що пора уже стоматполіклініку віддати біженцям зі Сходу....ідей в "розумній " голові волонтера очевидно дуже багато!
Галина до ВОНО Показати IP 18 Вересня 2014 16:49
Неонатальний центр волонтеру захотілось переобладнати, добре ось тобі http://tormashki.net/uploads/posts/2012-08/1343884060_1340855h.gif
лучанка Показати IP 18 Вересня 2014 15:37
Не фіга собі.Якщо ви їм подайте нові квартири вони звідси не виїдуть в цей бандитський Донбас.А вони тут нащо потрібні-це ледащі і не потрібні люди,які люто ненавидять нас.Не потрібно їх приймати,хай їдуть в расею,вона їм близька по духу.А там Магадан,Сибір,Колима ,все ОК.
103 Показати IP 18 Вересня 2014 15:53
Як можна було взагалі до ТАКОГО додуматися?!
Анонім до 103 Показати IP 18 Вересня 2014 16:42
До чого додумались? Дійсно віддаймо їм квартири може свої, дитячі садочки і школи, їх же багато мільйони. І ще давайте примусово нас заставте їм відбудовувати їх Днбас, ще до такого додумаються і будемо,як колись у висилці.Вони нас вбивають, а ми їм хліб-сіль.
Галина до Анонім Показати IP 18 Вересня 2014 16:53
По великому рахунку ідиотизм от таких "активістів" нас уже і не повинен дивувати. Вата! Вони завжди готові - "все отобрать і разделіть поровну" http://durdom.in.ua/public/main/photos/photo_41240.gif
Ольга Показати IP 18 Вересня 2014 18:13
А може волонтери подумають краще про потреби наших військових на Сході. Чи будемо думати про тих, хто винен у смертях біля 1000 наших Героїв, про справжніх українофобів!!! Хворіі на всю голову!!! Я взагалі не розумію, які дурні допомагають цим переселенціям?!Нехай волонтери і віддадуть їм свої помешкання, а самі поїдуть відбудовуваи квартири переселенців.
Волиняка Показати IP 23 Вересня 2014 10:06
В РІВНОМУ АНАЛОГІЧНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПОБУДОВАНИЙ І ЕФЕКТИВНО ПРАЦЮЄ, А У ВОЛИНЯК ЗХАВЖДИ ЯК НЕ В ЛЮДЕЙ, ГРОШІ РОЗІКРАЛИ ДОБУДУВАТИ НЕМА ЗА ЩО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus