USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дачникам у Луцьку бракує маршруток

28 Квітня 2014 22:05
Старі автобуси, що виходять з ладу, та маршрути, які варто продовжити – з такими проблемами стикаються власники дач у селі Гаразджа на початку дачного сезону.

Про це йшлося під час особистого прийому громадян у Луцького міського голови Миколи Романюка, що відбувся 28 квітня.

До міського голови звернулася голова Садово-городнього товариства «Світоч» села Гаразджа Людмила Дядюк. З її слів, ще декілька років тому територією села ходила маршрутка №3, і мешканців та дачників це влаштовувало. Втім, трапився інцидент, коли на зупинку вийшов депутат міської ради, який мешкає у селі Гаразджа, і «трійка» не зупинилася, щоб взяти його. Після цього, мовляв, почалися дискусії, і маршрут прибрали, - розповіла Людмила Дядюк.

Зі слів жінки, в селі Гаразджа розташовано п’ять дачних масивів, табір «Сонячний», спорткомплекс, сюди приїздять відпочивальники, а це чимало народу. Тож автобуси маршрутів 230 та 230а, які через Гаразджу їздять у село Воротнів, не можуть впоратися із пасажиропотоком. До того ж, автобуси старі, часто виходять з ладу, а заміну їм не дають. Людмила Дядюк розповіла, що зверталася до заступника міського голови Тараса Яковлева з проханням пустити «трійку» через село Гаразджа, проте він цього не дозволив, тому що це, мовляв, міський, а не міжміський транспорт. Наразі курсує маршрут 3а, проте жінка пропонує продовжити його на чотири кілометри в село.


Микола Романюк зазначив, що маршрут №230 є приміським маршрутом, тому організація перевезення за цим маршрутом є компетенцією облдержадміністрації. Він може лише звернутися в ОДА та повідомити, що мешканці міста просять додаткових автобусів. Щодо продовження маршруту №3а, Микола Романюк повідомив, що, якщо буде досягнута домовленість з організатором перевезень, проблем не виникатиме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дачник Показати IP 28 Квітня 2014 23:38
А кому заважала марщрутка №4, що їздила до дачного масиву "Калина", що у с.Промінь?
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2014 08:09
А де можна ознайомитися з розкладом та схемою маршруту №3а?
До Людмили Дядюк Показати IP 29 Квітня 2014 08:23
Так всі пасажири,а переважна більшість це дачники-пільговики,їздите "нахаляву",і ще хочете на 4 км маршрут продовжити?
Дачница Показати IP 29 Квітня 2014 09:29
Неправда, что ездят бесплатно, я сама дачник-пільговік, но всегда плачу 2 гривні и очень редко кто просит за 1 грн. А доехать действительно невозможно, на остановке Электроапаратный з-д маршрутки часто не останавливаются. Стоим на одной ножке, а скоро будут ехать отдыхать на озеро то и вообще не сядем в маршрутку. Помогите, пожалуйста, решить вопрос с маршрутом №3. Заранее благодарна!
Лучанка Показати IP 29 Квітня 2014 09:44
А на Заболотці, Шепель ніхто не хоче порїхатись, враження незабутні.
Татьяна Показати IP 14 Травня 2014 20:15
Очень нужное дело. Действительно трудно доехать. Отмените льготы на маршруте. Едут не только льготники, отдыхающим и дачникам добираться нужно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus