USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДАІ перевірками «ламає» графіки луцьких перевізників

2 Липня 2014 11:12
Непланові перевірки Державтоінспекції часто зміщують графіки перевезень вранці.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 2 липня.

Зокрема, члени комітету заслухали звіт про роботу ПП «АТП №1», який озвучив його керівник Олександр Шаміс. Він повідомив, що на маршрутах № 11 та 19 - дуже низька кількість відміток на кінцевих зупинках. Це, на його думку, пов’язане не з неякісною роботою водіїв, а з роботою пристроїв, які обслуговує підприємство «Візор». З його слів, в роботі обладнання є чимало розбіжностей.

Також кілька скарг на водіїв надійшли до служби оперативного реагування 1580. Одна з них стосувалася порушення графіку руху. Це сталося тому, що на підприємство без попередження приїхали працівники ДАІ на перевірку. Тому на годину водії були змушені змістити графік.

Олександр Шаміс зауважив, що про такі перевірки варто було б попереджати, тоді водії, мовляв, могли б прийти на годину раніше, і, після перевірки, вчасно виїхати на рейс.

Члени міськвиконкому затвердили звіт керівника «АТП №1», однак роботу підприємства визнали незадовільною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 11:29
Але коли трапляються аварії і гинуть люди, то здіймається галас: Чого не перевіряють?!?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus