USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Де у Луцьку дислокується патрульна поліція

30 Липня 2015 12:43
Стало відомо про дислокацію нової патрульної поліції Луцька.

Про це під час розгляду земельних питань на другому пленарному засідання 76-ї сесії Луцької міської ради повідомив начальник земельних ресурсів Луцька Сергій Шабала.

З його слів, місцем розташування Патрульної поліції Луцька, яка з листопада 2015 року запрацює у обласному центру, стане адміністративне приміщення, що на вулиці Загородній, 5а. Там же обладнають й гаражні приміщення, де будуть знаходитись 20 патрульних автівок.

Так, луцькі обранці громади уже затвердили Міністерству внутрішніх справ України проект землеустрою щодо відведення земельного наділу на потреби нової поліції.

Нагадаємо, презентація нової поліції у Луцьку відбулась 28 липня на Замковій площі. Презентація відбулась за участю міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, першого заступника міністра внутрішніх справ України Еки Згуладзе та голови Департаменту патрульної поліції Києва МВС України Олександра Фацевича.

Як повідомлялося, з наступного тижня у місті починається набір до нової поліцейської патрульної служби.

Набір триватиме до кінця серпня. Нова поліція приступає до виконання обов’язків у Луцьку в листопаді цього року.

Згідно із попередньою інформацією, лучани матимуть змогу заповнити анкети й ознайомитись з умовами вступу до рядів Патрульної поліції міста орієнтовно через 5 днів. Офіційну інформацію про старт кампанії незабаром розмістять на офіційному сайті УМВС України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Патрульний лучанин Показати IP 30 Липня 2015 13:01
Чого в такому задуп'ї? Свині ви, а не міська влада!
Дьодік Показати IP 30 Липня 2015 13:21
Це там де дислокується банда УБОЗ?
Данілін Показати IP 30 Липня 2015 14:19
це там де *** горбатюк і його посіпаки сігарети контрабандні ховають
Романюк ПУЙ Показати IP 19 Серпня 2015 13:00
З поліції роблять тих самих ментів тільки в профіль!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus