USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Демобілізовані волиняни 6 хвилі повернулися додому

18 Листопада 2016 11:56
Більшість мобілізованих волинян уже повернулися додому зі служби за призовом. Тепер, запевняють військові, кістяк Збройних Сил України - контрактники.

Нагадаємо, у вересні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Генеральний штаб Збройних Сил України спланував демобілізацію військовослужбовців 6 черги. Тоді виконувач обов’язків начальника Головного управління персоналу – заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Володимир Талалай запевнив, що це буде можливим за умов, якщо не буде погіршення воєнно-стратегічної обстановки.

Коментуючи ситуацію, яка склалася на сьогоднішній день, заступник обласного військового комісара, підполковник Ігор Підлісний розказав, що наміри вдалося реалізувати.

«Усі військовослужбовці, які були призвані за 6 чергою мобілізації, звільнені до першого листопада. Залишилися лише ті, хто перебувають на лікуванні й хто утримується на окупованих територіях незаконними збройними формуваннями. Зараз кістяк армії – це військовослужбовці, які несуть службу за контрактом, також є й військовослужбовці строкової служби»,- пояснив пан Ігор.

Варто відзначити, що процес демобілізації відбувся «по-тихому». Для прикладу, ще в 2014-му військових вітали з квітами та міцними обіймами, а торік демобілізованих зустрічали урочисто, за участю представників влади та духовенства, завчасно інформували ЗМІ.

Щодо контрактників із Волині, то впродовж 2016-го року бажання піти у військо виявили близько тисячі краян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
замполіт Підлісний Показати IP 18 Листопада 2016 13:53
ти брехло серед тих контрактників половина жінок і ТОЛКУ З НИХ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus