USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Депутат пояснив, що таке реформа, на прикладі постелі. ФОТО

17 Жовтня 2013 17:37
Чим відрізняється реформа «Укрзалізниці» від реорганізації, депутат Луцької міської ради Богдан Шиба пояснив на прикладі рівня якості постелі в українських потягах.

Під час круглого столу на тему «Залучення громадськості та місцевих органів влади до прийняття рішень Укрзалізницею», що відбувся 17 жовтня у Луцьку, представник Рівненської дирекції залізничних перевезень Іван Якименко повідомив, що триває реформа «Укрзалізниці».

Він запевнив, що особисто подорожує плацкартними та купейними вагонами і може стверджувати, що рівень комфорту підвищується.

«Останнім часом якість змінюється на краще, хоч, можливо, не такими темпами, як хотілося б», - повідомив Іван Якименко. З його слів, «Укрзалізниця» реагує на звернення громадян та усуває недоліки.



Йому заперечив депутат Луцької міської ради Богдан Шиба: «Я би попросив бути обережним зі словом «реформи». Насправді, жодних реформ не відбувається, відбувається реорганізація залізниці. Реформа – це коли вирішуються проблеми споживача. Реорганізація – це коли ставиться завдання, щоб постіль стала на 18 % сухішою, ніж була. Реформа – це коли споживачеві гарантовано надається чиста і суха постіль. Не сухіша, чи чистіша, а чиста і абсолютно суха, білосніжна».

На його думку, реорганізацій за період незалежності України відбулося багато, а реформа відбудеться тоді, коли пасажиру однозначно скажуть, що вступають у силу ринкові відносини – платити доведеться трішки більше, але за гарантовану якісну послугу.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ ЗМОЖЕ ГРОМАДСЬКІСТЬ ВПЛИВАТИ НА «УКРЗАЛІЗНИЦЮ». ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лелюш Показати IP 17 Жовтня 2013 22:49
А хто надихнув чоловіків до цього діалогу?.. ))Звісно ж, небайдужа жінка))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus