USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати Луцької міської ради порушують закон

19 Березня 2014 09:45
Рішення Луцької міської ради суперечать законам, які приймає Верховна Рада України. Таку заяву зробив депутат Юрій Вега.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров`я, материнства та дитинства розглядали питання «Про введення мораторію на ліквідацію та реорганізацію закладів охорони здоров’я» вчора, 18-го березня.

Так, Верховна Рада України прийняла закон про введення мораторію на ліквідацію та реорганізацію, а також ліквідацію медичних закладів та закладів охорони здоров’я 23 лютого 2013-го року. Втім, під час сесії Луцької міської ради депутати проголосували за «псевдомедичну реформу» 27-го березня того ж року.

«Ми з вами поспішно пішли шляхом медичних реформ. Перейменовуючи поліклініки, ми, фактично, їх ліквідували, чим і порушили закони, прийняті Верховною Радою»,- наголошує депутат Луцької міської ради Юрій Вега.

Він запропонував відновити статус поліклінік, а амбулаторії прикріпити до них.

«Про що ви говорите!? Яке ліквідували!? Ви запитайте лучан, чи є нарікання на обслуговування в амбулаторіях, а тоді говоріть. На пальцях мені перерахуйте, хто не задоволений обслуговуванням?»,- сказав перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Члени профільної комісії підтримали проект «Про введення мораторію на ліквідацію та реорганізацію закладів охорони здоров’я». Тепер це питання розглядатимуть під час сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Васьок Показати IP 19 Березня 2014 12:26
Пішов би він куди подалі, цей дурний свободівець.
да до Васьок Показати IP 19 Березня 2014 16:33
поки тобі до врача не треба ...а так визвеш "сімейного" він загляне,через пару днів знов загляне...потім колись попадеш до спеціалізованного фахівця .якщо сімейний все ж вгадає діагноз..про мат.частину опускаєм.а так в тебе на лице якась душевна травма...може в твоїй недооціненності не конкретний депутат винуватий?прочитай статтю.напряжись васьок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus