USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати змусили Луцьку міськраду розібратися з дворовими «джунглями»

8 Листопада 2015 16:37
Занедбаний Луцький двір, який так не пасує європейському місту, все ж таки взялися відновлювати . Пощастило й майданчику, що знаходиться на вулиці Домни Гордіюк, 39-47.

Нагадаємо, п’ять багатоповерхівок мають спільний дитячий майданчик, втім, його складно використовувати за першопочатковим призначенням, адже він занедбаний настільки, що утворилися «джунглі».

Під час однієї з сесій Луцької міської ради, озвучуючи депутатські запити, обранці громади повідомили, що колись та тій території був гарний дитячий майданчик. Втім, інформували депутати, він у занедбаному стані: відсутня огорожа, на майданчику ростуть дерева, кущі, бур’яни у людський зріст, а діти там грають у хованки.

Ситуацію Інформаційному агентства Волинські Новини прокоментував директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький.

«Ми робимо ремонт двору й в рамках цих робіт поновлюємо занедбаний там спортивний майданчик. Вже ми зняли стару огорожу, встановили нову, там вже стоїть достатньо серйозне обладнання, тож будемо бачити, чи варто якісь окремі елементи додавати. А ті всі хащі, які були – позрізали, також знесли й незаконні гаражі», - розповів Іван Кубіцький.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ МУНІЦИПАЛИ ЗНОСЯТЬ ГАРАЖІ НА ТЕРИТОРІЇ ОСББ

Іван Євгенович пообіцяв, що усі роботи з відновлення майданчика найближчим часом завершать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
зух Показати IP 8 Листопада 2015 16:41
Пора вже балкони приводити в порядок. А що. Ламать так ламать
Анонім Показати IP 8 Листопада 2015 17:03
"Нагадаємо, п’ять багатоповерхівок мають спільний дитячий майданчик, втім, його складно використовувати за першопочатковим призначенням, адже він занедбаний настільки, що утворилися «джунглі»." А у мешканців цих багатоповерхівок нема тями вийти, та привести дитячий майданчик до ладу. Звісно, якщо в них немає тями привчити до цього своїх чад.
До мешканців двору Показати IP 8 Листопада 2015 17:12
А чому мешканці двору самі не можуть розчистити зарослі кущі. Це ж їзні діти граються на цьому майданчику. Чому ми звикли що хтось ПОВИНЕН прибрати майданчик, під'їзд, а самим слабо??????,,,,
124 Показати IP 8 Листопада 2015 17:21
а коли почистять дамбу від зоопарку та ліворуч?????
душман Показати IP 8 Листопада 2015 18:10
А хто за*рав двір , мабуть москалі ? І ще : для чого жеки ???
йося Показати IP 8 Листопада 2015 19:56
А де ви бачили європейське місто у Люцьку...
Анонім до йося Показати IP 9 Листопада 2015 06:25
A НА ВОЛІ 35 ВЗАГАЛІ НІЯКОГО МАЙДАНЧИКА ДЛЯ ДІТЕЙ НЕМАЄ ХОЧ І ЦЕНТР МІСТА.ОДНІ ЗАРОСЛІ ,МЕШКАНЦЯМ НАБРИДЛО ОБРІЗАТИ САМИМ,НІКОМУ НЕМАЄ ДІЛА ДО ДВОРИКУ В ЦЕНТРІ!
Анонім Показати IP 9 Листопада 2015 09:29
При "огидній" Радянській Владі,люди були людьми:виходили на "суботники","воскресники" перед праздниками 9травня,7листопада...прибирали двори,підьїзди було чисто та весело.Тепер праздників немає-одні свята...ніхто не прибирає,живуть по вуха в гівні,зате дуже прагнуть до Європи
Лучанин08 Показати IP 9 Листопада 2015 10:29
Смішно читати усіх цих анонімів, сходіть і подивіться. Щодо слів пана Кубіцького, знаючи його як порядну людину, соромно що він пише такі речі. Мешканці там завжди виходили і прибирали, виривали зарослі прибирали сміття, а те що там було знищена огрожа і асвальтне покриття, які там ніхто і ніколи не ремонтував, то для цього потрібне спеціальне обладнання, якого в мешканців немає. А тепер що там зробили - зняли старе асфальтне покриття, підрізали дерева та встановили опори під огорожу, самої огорожі немає, лише опори, насипали щебню велику та дрібну фракцію і розрівняли - оце й усе. Мешканці цих п"яти будинків хочуть знати, яке ж там "достатньо серйозне обладнання стоїть"?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus