USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Двір на Грушевського отримає спортмайданчик

21 Жовтня 2017 16:56
Високоякісний ремонт прибудинкової території здійснили на проспекті Президента Грушевського 7, 9, 9а в Луцьку.

Згідно з проектом, там немає спортивного майданчику, виправити ситуацію взявся радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук, який має намір виділити більшу частину необхідних коштів з депутатського фонду.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 жовтня.

Ремонтом прибудинкової території зайнялися у липні, тоді Ігор Поліщук зустрівся з мешканцями, аби остаточно вирішити, яким лучани хочуть бачити свій двір.

Та з часом, піклуючись про здоров’я дітей, мешканці звернулися з проханням доукомплектувати двір, зокрема лучани хочуть, аби там встановили спортивний майданчик, адже кошторисом це не було передбачено.

На це голова комісії Борис Смаль зауважив, що питання практично вирішене й потрібна незначна сума коштів.

«На проспекті Грушевського 7, 9, 9а провели високоякісний ремонт території, але не вистачає коштів на спортмайданчик. Необхідно додатково виділити 20 тисяч гривень. Тому Ігор Поліщук виділяє 12 тисяч гривень зі свого депутатського фонду й необхідно ще 8 тисяч гривень, щоб завершити двір. Я пропоную доручити департаменту фінансів на це передбачити гроші», - озвучив пропозицію Борис Смаль.

Більшість підтримала ініціативу та рекомендувала під час сесійного засідання затвердити фінансування задля встановлення спортмайданчика на проспекті Президента Грушевського в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus