USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Держава компенсуватиме 20% вартості негазового котла

23 Вересня 2014 17:17
Уряд заохочуватиме українців купувати опалювальні котли, які працюють не на газі. Для цього Кабмін спільно з Ощадбанком запускає спеціальну програму пільгового кредитування.

Про це під час засідання розширеного засідання Кабміну заявив прем’єр Арсеній Яценюк, - повідомляє "Українська правда".

“Уряд компенсуватиме громадянам 20% вартості такого котла”, – додав він.

Яценюк сподівається, що до кінця року цією пропозицією скористаються 33 тисячі домогосподарств.

Прем’єр додав, що Україна зараз використовувати всі можливості для того, щоб пережити зиму в умовах відсутності російського газу. З його слів, це буде нелегко, але іншого виходу немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 23 Вересня 2014 17:58
Куди поділася пиха , яка була у Яценюка у травні-червні. Які були фрази, промови - що здувся ? "Заграница нам поможет..." "Сильна ко-манда" тільки не для цих часів.
Анонім до Анонім Показати IP 23 Вересня 2014 19:14
А що ти конкретно пропунуеш,да ми українці тільки критикувати вміємо !
Анонім до Анонім Показати IP 24 Вересня 2014 09:08
Україна зможе прожити без російського газу за рахунок реверсу і власного газу, заявляв Яценюк у березні. У серпні він вже говорив, що Україні не обійтися без російського газу, не вистачає і реверсу і власного. За пусті слова у Європі у відставку відправляють, Збрехавши раз, будуть брехати і далі. Як те, що при затвердженні бюджету 2013 року Яценюк говорив, що у ньому заморожені усі соціальні програми. Чому тим було не можна, а їм зараз можна ? Через те і пропоную за таких не голосувати. І народним фронтом їх важко назвати, бо до народу ще їм дуже далеко.
Джулія Показати IP 24 Вересня 2014 15:59
І з яких коштів буде ця компенсація? А якого року?? Хто в це вірить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus