USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Держава робить все, щоб нам заважати», - керівник спецбатальйону при МВС

26 Червня 2014 16:08
Ініціатор створення спецбатальйону із боротьби з сепаратизмом при МВС, керівник Самооборони Луганська Тимур Юлдашев під час прес-конференції у Луцьку заявив, що держава намагається всіляко «ставити палки в колеса».

Зі слів бійця, ще створюючи спецпідрозділ, він говорив однодумцям про те, що держава всіляко намагатиметься перешкоджати їх боротьбі проти сепаратистів.

«Вони [міліція, - авт.] думають лише про те, як набити свої кишені і отримати прибуток. І війна в Україні ніяк не змінила цих їх поглядів. Це один великий спрут, велике кубло. І систему можна змінити, лише зруйнувавши», - стверджує Тимур Юлдашев.

На Волинь керівник Самооборони Луганська прибув для того, щоб заручитись підтримкою місцевого населення, зокрема, з Самооборони Волині. Зі слів начальника спецбатальйону по боротьбі з сепаратизмом при Міністерстві внутрішніх справ, бойова одиниця знаходиться на балансі держави, фінансуватиметься з МВС. Також допомагатимуть небайдужі люди, підприємці, тощо. Зі слів очільника батальйону, на сьогоднішній день вже є чимало охочих допомогти фінансово.

Для того, щоб вступити в ряди спецбатальйону, потрібно не мати проблем зі здоров’я, судимостей, а також, що на думку Тимура Юлдашева важливіше за все, - бути патріотом. Бійці будуть проходити десятиденний бойовий курс навчання:

«Цього, звичайно, недостатньо, але більше часу у нас немає. Також в ряди спецбатальйону можуть вступити і ті, хто немає досвіду ведення бойових дій чи спецпідготовки».

Нагадаємо, командиру добровольчого батальйону "Темур" Тимуру Юлдашеву вдалося вирватися з полону терористи з "ЛНР", де він провів півтора місяця.

Як повідомляло Інформаційне агентстсво Волинські Новини, ініціатор створення спецбатальйону із боротьби з сепаратизмом при МВС, керівник Самооборони Луганська Тимур Юлдашев впевнений, що війна тільки починається, і «хрещення кров’ю» прийдеться пройти кожному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Картошка Показати IP 26 Червня 2014 17:51
Повезло Луганську з керівником самооборони. Справжній вояка і патріот!А у нас самооборона - царство упирів і сци..нів.Можуть лише натовпом проти чиновників воювати і ділити чужі гроші.
Горошок Показати IP 26 Червня 2014 18:47
Ти не картошка - ти какашка. Наші хлопці там воюють.
до до Горошок Показати IP 26 Червня 2014 22:13
ти не горошок- ти горшок з какашками. Воює хто - Гусь, Данильчук? Явно горшок перегрівся.
Ліка Показати IP 27 Червня 2014 03:25
''війна тільки починається, і «хрещення кров’ю» прийдеться пройти кожному'' - дай Боже, щоб він помилився! Хоча й розумію що скоро це протистояння не вляжеться, і крім нас самих ні хто нам не допоможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus