USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Деякі лучани збирають однодумців на мітинг ПРОТИ Європи. ФОТО

23 Листопада 2013 12:33
У той час, коли лучани збираються на Театральній площі, аби висловити свій протест щодо призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, деякі наші краяни пропонують зібрати мітинг ПРОТИ євроінтеграції.

Так, у групі «Я люблю Луцьк» в соціальній мережі Вконтакте з’явилося повідомлення такого змісту:

«Собираю митинг против евроинтеграции, здравомыслящие лучане, объедняйтесь! Украинскому народу не нужна заморозка зарплат, повышение коммунальных тарифов в 3 раза, повышение цен на продовольствие и уменьшение социальных пособий. Нам нужно стабильное развитие. Отечественная промышленность, стабильное повышение уровня жизни. Давайте выступим против евроинтеграционной политики, нашей продажной власти в Луцке! По всём вопросам - в личку»

Автором цього повідомлення є лучанин - користувач з іменем Олександр Хиккуєв.

ЧИТАТИ ЩЕ: АВТОМОБІЛІСТИ І ВЕЛОСИПЕДИСТИ ЛУЦЬКА ПІДТРИМАЛИ УГОДУ З ЄС. ВІДЕО

Повідомлення викликало протест в учасників групи:


ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПРОЙШЛА НІЧ ДЛЯ ЛУЦЬКОГО МАЙДАНУ. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
проти деструктиву Показати IP 23 Листопада 2013 13:32
Пропоную цю свиню забанити у ВК. Що я вже й зробив. Від нього ніякого конструктивного заперечення, а лише бруд, заснований на промиванні мізків від Раши. Не варто втягуватись в непотрібну тяганину. Я впевнений, що дитина навіть нічого приблизно й не знає що передбачає Асоціація (це ще далеко не членство в ЄС, зауважте) і мУтний союз.
так до проти деструктиву Показати IP 23 Листопада 2013 14:08
пітримую!!!Нам треба поважати і цінити кожного громадянина, Європа пройшла, м"яко кажучи, дуже важкий шлях, щоб зрозуміти це і ми НЕ повинні рухатися у середньовіччя, а у майбутнє, де повага, до людини - це найвища цінність!!!її ініціативу і бажання творити, і це убезпечить нас від ганебного і злочинного повторення Голодомору!!! А якщо комусь це не подобається то треба, як у США законодавчо забезпечити право на повстання проти таких дикунських норм!!! І сім"я Палиці, як резиденти Швейцарії повинні це підтримати!!!Територіальна оборона Швейцаріїї одна з найкращих у світі!!! І нам треба вчитися у Швейцарії, тоді усії будуть захищені!!!, як колись казала одна моя колега з цієї країни!!
оленка до так Показати IP 23 Листопада 2013 17:34
я Вашу думку схвалюю!
Журналіст Показати IP 23 Листопада 2013 18:03
Все вірно - нам з Європою не по дорозі. Особисто мені пощастило побувати більше ніж у пів сотні країн і маю тверде переконання, що Європідарасти нам не потрібні
lutchanka до Журналіст Показати IP 23 Листопада 2013 19:48
То йди йди у ЄС - сиди в дупі Росії
журналіст (інший) Показати IP 23 Листопада 2013 19:25
Я за - Європу. Путін, маніпулюючи газом і нафтою, хоче відродити СРСР. Україна знову може стати підошвою Москви.
Лучанин до журналіст (інший) Показати IP 24 Листопада 2013 01:18
А Ви, власне, підошвою чого хочете зробити Україну - Євросоюзу? Принаймні я не за те голосував щоб Україна стала незалежною. Так само, думаю і більшість людей, які не йдуть на ці майдани. Незалежність дається для того щоб не йти в рабство до Євросоюзу чи Америки, Росії чи будь-якої іншої країни чи утворення. Незалежність - це робити те що потрібно тобі, а не те що тобі скажуть! Правильно, раніше лизали ср..и європейцям неофіційно, то тепер станемо напівофіційно.
студент сну до Лучанин Показати IP 24 Листопада 2013 10:27
Європа - це єдиний приклад і взірець для України, мені в школі, коли вчили про єс було соромно, що Україна до нього не входить. І знаючи всі переваги єс, а можу вас запевнити, що в України немає майбутнього, якщо ми до нього не встипутимо. Тому слухати банальні агітації проти нашого вступу,які ґрунтуються на вигаданих і смішних аргументах вважаю за непотрібне
Контракт до Лучанин Показати IP 24 Листопада 2013 15:16
Ти розумієш, що ти говориш про додлю Януковича, а я говорю про долю своїх майб дітей, як майб. мама! Мої інтереси України в цілому, в тому,щоб я відчувала себе самостійно!Те,що ми підписуємо Асоціацію з ЄС не означає, що ми втрачаємо незалежність... Незалежність ми втратимо,коли продамося Росії, ще трішечки і продамося, адже, в суч світі ми не є Швейцарія..., нажаль! Зумій це зрозуміти,що краще там, а не назад йти, чому ми їдемо звідси??Чому? Тому що ми в минулому, будемо,як в Білорусії! Подумай та одумайся!
УКРАЇНА ВПЕРЕД РАЗОМ Показати IP 24 Листопада 2013 15:13
Пропоную цих людей, без міліції, геть вигнати з площі!мужики, Ви де? Покажіть,що Ви чоловіки, давайте не увічнимо владу Януковича!!! Давайте звільнемось!Ви погляньте,як в місті важко знайти роботу, невже Ви не готові боротися?Невже Вам легше їхати кудись,тікатиА, не зрозуміти,що в наших руках сила!!! Оголошуймл війну зради України,імпічмент Презедетну!"Ти кто такой?Давай, до свиданья!" Дайош ЄВРОПУ УКРЇАНІ,ЛУЦЬКУ! ДАЙОШ ВІДСТАВКУ КЛІМЧУКА!
Тимур Показати IP 24 Листопада 2013 22:04
Поддерживаю инициативу Александра:знаю,что представляет собой европа и будучи отцом, не хочу такого будущего своим детям
Григорій до Тимур Показати IP 24 Листопада 2013 22:42
Це як бджілка на галявині бачить квіточки, щоб зібрати нектар. А муха чи жук гнойовик завжди знайдуть купу гівна. Так і тимури не бачать в рази більший рівень життя в ЕС, соціальний захист, безумовне дотримання і рівність перед законом будь якого чиновника та рядового громадянина. Тимур бачить тільки збоченців. Так їх і у нас не меньше ... можемо з ЕС поділитись. На екранах одні Паніни, пенкіни, соседови та інші колеги тимурів
admin@universe до Тимур Показати IP 25 Листопада 2013 10:03
Поганий ви батько, Європа - майбутне та розвиток.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus