USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Менеджери Ахметова організували в Маріуполі мітинг проти блокади Донбасу, зігнавши трудові колективи

8 Березня 2017 15:21
Після штучно організованого мітингу проти блокади Донбасу в Краматорську, подібний захід пройшов і в Маріуполі.

На мітинг в Маріуполі, як і в Краматорську, робочі колективи місцевих заводів і установ освіти доставили організовано, при цьому мітинг повинен був демонструвати нібито добру волю народу, передає ІА «Вчасно».

В руках у заводчан, які працюють на підприємствах Ахметова, були заздалегідь заготовлені плакати з гаслами проти торгової блокади Донбасу, на сцені професійно працювали оратори, з надривом у голосі закликаючи до зняття блокади.

ЧИТАТИ ЩЕ: АХМЕТОВ ВИЛЕТІВ З РЕЙТИНГУ НАЙБАГАТШИХ ЛЮДЕЙ ПЛАНЕТИ

При цьому представникам Штабу блокади, які теж прибули на захід, щоб пояснити мотиви своєї акції, ніхто слова не давав і на сцену не пускав. Однак місцевим волонтеру Галині Одноріг (Маша Українська) все ж вдалося взяти мікрофон в руки.

«Ми хочемо сісти за стіл переговорів, ми не проти того, щоб сюди йшло вугілля, але для цього потрібно визнати, що «ДНР» і «ЛНР» сьогодні окуповані території, але президент не хоче цього робити, і тому стравлюють людей, - сказала волонтер Галина Одноріг. - Ми не хочемо цього. Я тиждень тому заявляла Степану Махсма (секретар міськради - прим.ред.) про те, що ми хочемо провести круглий стіл, щоб в Маріуполі комбінати не зупинилися. Ніхто не хоче, щоб стояло виробництво. Просто сьогодні, на жаль, Порошенко разом з Ахметовим на цій війні заробляють мільярди, і блокада це показала».

ЧИТАТИ ЩЕ: НАБУ ДОПИТАЛО АХМЕТОВА У СПРАВІ «ПЛІВОК ОНИЩЕНКА»

Після цього виступу ведучий, як досвідчений тамада, почав скандувати «Блокаді ні! Блокади немає!», На що заводчани і пенсіонери слухняно відповіли «блокаді ні!»

Від активістів, які підтримують блокаду, дісталося народним депутатам Тетяні Чорновіл і Дмитру Лубенці - їм біля сцени довелося виправдовуватися перед людьми, які обвинувачують нардепів в підтримці олігархів.

Нагадаємо, нардепа Тетяну Чорновол, яка приїхала на зустріч з учасниками блокади ОРДЛО, закидали яйцями.

Мітинг завершився гімном України, під час якого заводчани розвернулися і, не дослухавши, стали розходитися.

ЧИТАТИ ЩЕ: БЛОКАДА БЛОКАДИ ТОРГІВЛІ З ОКУПАНТОМ - ХТО НЕ ХОЧЕ ЗАВЕРШЕННЯ ВІЙНИ?

Нагадаємо, що подібна акція протесту, організована власниками заводів, пройшла в Краматорську Донецької області. Відео заходу можна переглянути за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гройсман Показати IP 8 Березня 2017 15:58
Не так все просто і однозначно дорога редакція
Голос з Києва Показати IP 8 Березня 2017 19:44
Люба думаюча людина усвідомлює всю безглуздість цієї блокади. Всі дивіденди від неї отримують наші вороги. А саме зупинки стратегічних підприємств України, перехід під контроль ворога підприємств на непідконтрольні території які платили податки в Україні і відповідно втрата нашим бюджетом 31 млрд. Гривень. А саме негативне що на суді в Гаазі російська сторона отримала підстави говорити про те що внутрішні України має місце тероризм, приводячи факти блокади. Прихильників блокади просив би почитати газети або сайти європейських країн або США щоб переконатись що весь цивілізований світ жорстко засуджує цю анархію і свавілля.
Анонім до Голос з Києва Показати IP 8 Березня 2017 21:40
"Люба думаюча людина усвідомлює", що Ахметов і Порошенко за період війни збільшили свої статки за рахунок смертей українців. Не треба брехати народу! Прихильникіам торгівлі з окупантами - порада направте свлїх дітей в окопи Авдіїївки, Широкіного. Хватить слухати Донбас - пора Порошенку почути і решту України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus