USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дітей переселенців оздоровлюватимуть за кошти бюджету Волині

19 Вересня 2015 15:35
Додаткові категорії дітей, яких оздоровлюватимуть за кошти субвенції з обласного бюджету, визначили в облраді.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 36 сесії Волиньради 17 вересня.

Як пояснила головний спеціаліст управління освіти Волинської облдержадміністрації Любов Яремчук, у проекті рішення про затвердження порядку надання та використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на оздоровлення та відпочинок окремих категорій дітей йдеться про додаткові категорії дітей, які потребують оздоровлення за бюджетні кошти. Ці категорії виникли у зв’язку з подіями на сході України. Так, за кошти обласного бюджету оздоровлюватимуть дітей, батьки яких постраждали під час антитерористичної операції, і які проживають на території області; дітей, батьки яких мобілізовані до лав Збройних сил України та інших військових формувань, і які проживають на території області; дітей з сімей демобілізованих учасників антитерористичної операції; дітей з сімей, які виїхали з АР Крим, міста Севастополь, Донецької та Луганської областей і тимчасово проживають на території області.

Депутати підтримали проект рішення.

Раніше, під час першого пленарного засідання, затвердили зміни до обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2011-2015 роки, внісши додаткові категорії дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама двох діток Показати IP 20 Вересня 2015 10:34
все првильно де батьки кричали РАСІЯ! РАСІЯ ! то їхніх діток оздоровим ,а тих які останє відавали на майдан і на війну .........подальше !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus