USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Діти Волині висловились про Україну

7 Липня 2014 08:31
У Ковелі з нагоди дня міста діти за допомогою малюнків висловили бажання жити у мирній та незалежній державі.

У рамках художнього дійства, що мало назву «Мій Ковель – це моя Україна!», ковельська малеча малювала на асфальті.

Дійство приурочили до Дня міста та 70-ої річниці визволення від німецьких загарбників, повідомляє "Про Ковель".


Дитячі малюнки свідчать про те, що дітлахи хочуть мати спокійне дитинство, жити у вільній та незалежній державі, не чути, а головне - не бачити війни. Слова, якими вони підписували свої малюнки, «Я за мир», «Україна вперед!», «Боже, нам Україну храни», «Хочу миру», «Єдина Україна», «Щасливе дитинство» говорять самі за себе. На жаль, через останні події в державі якось дуже швидко подорослішала не лише сама Україна, а й діти, - ідеться в повідомленні.

Нинішнє дитяче бачення всього, що відбувається в держави, очевидно не є кольоровим, тому цього разу асфальт біля Палацу учнівської молоді, де й тривав захід, залишився без яскравих фарб.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus