USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти з Луганщини відпочиватимуть на Волині

12 Серпня 2015 13:53
Волинь прийняла на оздоровлення десятеро дітей учасників АТО та працівників міліції, котрі залишилися вірними присязі українському народові й оберігають правопорядок на території Луганщини, підконтрольній Збройним Силам України. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ковельської міської ради.

На пероні залізничного вокзалу Ковеля юних луганчан зустрічали представники місцевої та обласної влади. П’ятеро школярів розмістили у дитячому таборі «Супутник», що в Шацькому районі, решта – в оздоровчому таборі Дачного на Ківерцівщині.

Начальник сектору кадрів Кремінського райвідділу УМВС в Луганській області Тетяна Копишта, котра супроводжує школярів, зауважила, що на відпочинок в озерний край приїхали діти тих родин, які через збройний конфлікт ще торік у серпні змушені були залишити свої домівки у Щасті, Первомайську, інших населених пунктах, які постійно потрапляють під обстріли сепаратистів. Тепер вони живуть у Лисичанську, Старобільську, Сєвєродонецьку. Оздоровитися влітку в тамтешніх дитячих закладах не можуть, бо більшість з них розташовані на території, окупованій сепаратистами, а ті, що на українській, - зруйновані.

Загалом упродовж літа Волинь прийме більш як двісті школярів Донбасу. У зв’язку з цим на наступній сесії облради депутати розглянуть зміни до обласної цільової програми оздоровлення та відпочинку дітей. Планують збільшити її фінансовий ресурс, щоб покрити витрати на організацію відпочинку дітей учасників АТО, переселенців із території, де триває збройний конфлікт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus