USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дівчинка, яку розшукували у Нововолинську, повернулася додому. Доповнено

20 Листопада 2017 19:14
Першокласниця, яку кілька годин розшукували рідні і знайомі у Нововолинську, знайшлася. Про це у мережі написала мама однокласниці зниклої дівчинки Любов Миколаївна Вавдічик, яка й повідомила про зникнення дитини.

З її слів, дитина повернулася додому. Все добре.

"Всім дякую за звернення уваги на проблему. Дівчинка вже вдома, все гаразд. Пильнуйте своїх дітей. Всім гарного вечора", - написала жінка.

Нагадаємо, першокласниця Люба Оманідзе навчається у 5 школі Нововолинська. Батько повернувся додому і забив на сполох - доньки вдома не було. На щастя, дитина повернулася додому.

Зі слів Любові Вавдічик, дівчина завжди ходить додому самостійно. Але чомусь без мобільного звязку чи новомодних гаджетів стеження за дитиною.

"Я сіла на телефон та почала обдзвонювати однокласників дівчинки. Ні в кого її не було. Інформації у мене не було чи Люба з'являлась удома після школи, чи лишила портфель удома і пішла гуляти. Потому ми вирішили піти на вулицю на пошуки дівчинки. Обійшли усі темні закутки, хоч розуміли що дитина апріорі там бути не могло. Написали в шкільну групу у вайбері, у фейсбуці. Багато було звернень про надання допомоги, люди писали і дзвонили, журналісти також підключились. Батьки ж на дзвінки не відповідали, один номер телефону поза зоною досягнення, інший став недійсним", - йдеться у дописі.

Врешті додому до Люби завітала класний керівник та виявила дівчинку удома. Як зауважує Любов Миколаївна, батьки Люби не дуже задоволені, що звернулись до неї за допомогою, адже це сколихнуло багато людей і разом з тим додало їм проблем відповідальності.

До слова, нагадаємо, у Луцьку кількома тижнями раніше правоохоронці розшукували 10-річну мешканку Луцька. Дитину вдалося знайти у той же вечір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маша Показати IP 21 Листопада 2017 11:59
дитина пішла погуляти, а її вже шукає все місто. Чи - то дитина не навчена повідомити батьків куди іде. чи то батьки на рівному місці кіпішують? Тож не має бути дитина зразу після уроків "привязана" в хаті . та навіть без мобільного , треба знати подружок, і свою дитину, куди вона може піти.
Ігор Показати IP 22 Листопада 2017 09:58
Перш, ніж щось писати перевіряйте інфу, писаки! Або хоч читайте те що перепощуєте. Любов Миколаївна Вавдічик не являється матір"ю дівчинки,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus