USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для ковельських чиновників підготували сміттєвий бак. ФОТО

19 Грудня 2014 16:20
Народна люстрація сміттєвим баком дісталася і Ковеля - на площі Героїв Майдану, що перед Будинком Рад, представники «Правого сектора» викотили сміттєвий бак, куди помістили манекен чоловіка. Про це повідомляє «ПроКовель».

Одягнули «бідолаху» в чистеньку одежу, а на ноги, які стирчать зверху, взули шкіряні туфлі. Кажуть, що в такий спосіб застерігають чиновників на місцях не порушувати Конституцію України.



Народні люстратори наразі поводять себе спокійно, не мітингують, не скандують жодних лозунгів. Вони лише розповсюджують запрошення на Віче, яке відбудеться 21 грудня о 14 годині на цій же площі, і листівки-анкети. Просять перехожих відповісти на кілька важливих для них запитань. Таким чином організатори майбутнього зібрання хочуть сформувати думку ковельчан щодо роботи чиновників, представників освіти, медицини, правоохоронних органів і все це обговорити на недільному Вічі. Обіцяють, що привезуть і сміттєвий бак.

Нагадаємо, громадські активісти закликають ковельчан прийти у неділю на Віче - аби висловити на мітингу незгоду з діями та поведінкою ковельського міського голови Олега Кіндера.

Віче, зініційоване «Правим сектором», відбудеться в неділю, 21 грудня, о 14 годині на площі перед будинком міськради.

Нагадаємо, згідно з соціологічним опитуваннм, проведеним Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України спільно з Асоціацією політичних психологів України, кількість прихильників «люстрації» через сміттєві баки перевищує кількість її противників. Так, цей вид люстрації оцінили «позитивно» 44,6% респондентів, у той час як про негативне ставлення заявили 38,9% опитуваних.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
месник Показати IP 19 Грудня 2014 16:23
То не манікен а Пашка Данильчук ***))))) Шось не чути вже за нього))) точно він!!!
небайдужий Показати IP 19 Грудня 2014 16:52
Подібні з дозволу сказати статті лише розпалюють ворожнечу та ненависть у суспільстві, так і до судів Лінча чи вогнищ інквізиції недалеко !
прохожий до небайдужий Показати IP 19 Грудня 2014 17:32
а я Вам так скажу - якщо чиновник працює чесно по совісті й закону то чого йому боятися .
ми до небайдужий Показати IP 19 Грудня 2014 18:02
людям дають погратись у значимість поки справжні "господарі" україну розкрадають
стверджую Показати IP 19 Грудня 2014 17:45
чиновники не бояться нічого , суди , міліція , прокуратура разом із ними . Простий народ беззахисний тому і пробує такими методами осудити їхні дії . І це ще не найгірший варіант .
Дончанин до стверджую Показати IP 19 Грудня 2014 20:39
А где здесь лично ты видишь простой народ? Или ты реально считаешь ПС простым народом?
Желєзний Дровосєк до Дончанин Показати IP 20 Грудня 2014 00:14
Той "простий народ" відстоює українські землі в твоєму захланному і сепаратистському краї! Так що ще скажи дякую, що є такі хлопці!
той шо стверджує Показати IP 20 Грудня 2014 19:18
а вам би хотілося щоби оті всілякі кліщі - кровосісі й надалі свій бал правили , а простолюд сидів тихенько по домівках ???? Доки ви будете ялозити - про западенцов , бандеровцєв ,правосєков ???? Патріоти , що раніше перебували в проукраїнських націоналістичних організаціях й нинішні активісти цих організацій не погоджуються з вашою ідеологією , організовують і закликають небайдужих Людей виходити на подібні акції .
устим до той шо стверджує Показати IP 21 Грудня 2014 09:46
Знаєте ,частенько буваю у хлопців на передовій, вони весь час запитують, скільки ще хабарникі і злодії будуть дурити народ. А даю відповідь просту -стільки скільки ми їм це дозволим, нагадую -корупція під час війни -мародерство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus