USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для Луцька купують два сміттєвози

12 Лютого 2018 19:58
Сміттєвози на базі автомобіля Mercedes-Benz планують придбати за кошти міського бюджету.

Відкриті торги за двома лотами відбуваються через електронну систему «Prozorro». Загалом на придбання двох сміттєвозівіз заднім завантаженням на базі автомобіля Mercedes-Benz 2529 L 6x2 AXOR-R б/в або еквівалентних планують витратити 3,026 мільйона гривень. Техніку використовуватиме комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс». Тендерні пропозиції прийматимуть до 26 лютого, датою доставки техніки визначили 31 березня.

Нагадаємо, на придбання двох сміттєвозів у бюджеті розвитку міста на 2018 рік передбачали 4 мільйони гривень.

Також для вирішення проблеми переробки сміття у місті для «Луцькспецкомунтрансу» цьогоріч придбають сміттєсортувальну лінію. На полігон твердих побутових відходів у Брищі після придбання цієї лінії відвозитимуть вже відсортоване сміття причепами. Це допоможе зменшити викиди та скоротити споживання пального. До кінця року на полігон не можна буде приймати не відсортоване сміття (його сортування передбачене нормою закону), тому придбання сміттєсортувальної лінії є актуальним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kewmr Показати IP 13 Лютого 2018 10:14
та попросіть гонщиків, вони вам на бляхах за 1млн привезуть)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus