USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутатам презентували проект бюджету Луцька на 2018 рік

18 Грудня 2017 13:17
Ремонт комунальних закладів, придбання техніки, капремонти доріг та мостів: на які цілі спрямовуватимуть кошти міського бюджету у наступному році, розповіли членам комісії міськради з питань ЖКГ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 18 грудня.

Депутатам презентували проект міського бюджету на 2018 рік.

Як поінформувала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, загальний фонд бюджету становитиме 1, 117 мільярда гривень. Загальний обсяг бюджету розвитку у 2018 році передбачений у розмірі 107, 604 мільйона гривень. На департамент житлово-комунального господарства планують спрямувати 58, 737 мільйона гривень видатків. В основному збільшуються видатки на експлуатацію мереж зовнішнього освітлення, утримання кладовищ. Видатки на поточний ремонт доріг збільшують з 35 до 37,5 мільйона. До складу видатків входить також утримання доріг. На поточний ремонт прибудинкових територій передбачать 700 тисяч.

З бюджету розвитку на капітальний ремонт доріг виділятимуть 20 мільйонів, на прибудинкові території – 15 мільйонів, видатки на департамент ЖКГ з бюджету розвитку становитимуть 57,1 мільйона гривень, на управління капітального будівництва спрямують майже 30 мільйонів, у тому числі, 1,5 на ліфти в навчально-реабілітаційному центрі, 800 тисяч на міжшкільний комбінат (ремонт будівлі), 400 тисяч – на благоустрій території школи № 22, 7 мільйона – видатки за проектом НЕФКО на шість бюджетних закладів, 2 мільйони – на центр первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Корольова, 1,5 мільйона – на ремонт першого поверху пологового будинку, 1,7 мільйона – на ремонт ЦПМСД № 2, 1,5 мільйона – на центральну дитячу бібліотеку на проспекті Президента Грушевського, 2,5 мільйона – на добудову музичної школи № 3, 4,5 мільйона – на музичну школу № 1, 2 мільйони – на інтеграційний центр на вулиці Бенделіані, 500 тисяч – на капремонт теплових мереж, 700 тисяч – на капремонт басейну.

На придбання сміттєсортувальної лінії передбачають 6 мільйонів, на будівництво мереж зовнішнього освітлення – мільйон гривень, 5 мільйонів – на капітальний ремонт мосту на вулиці Ковельській, 400 тисяч – на розроблення комплексної схеми дорожнього руху, 1,5 мільйона – на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення, 4 мільйони – на придбання двох сміттєвозів для «Луцькспецкомунтрансу», 1,7 мільйона – на придбання трактора для КП «Парки та сквери міста Луцька».

Члени комісії рекомендували підтримати проект бюджету міста на 2018 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus