USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Для лісівників Волині співали Степан Гіга і фіналіст Х-Фактора.ФОТО

17 Вересня 2013 15:00
Голова Державного агентства лісових ресурсів України Віктор Сівець напередодні Дня лісівника, 13-14 вересня, перебував на Волині.

Зокрема, Віктор Миколайович ознайомився з роботою нижнього складу та лісокомплексу ДП «Цуманське лісове господарство», - повідомили у прес-службі волинських лісівників.

Також голова Держагентства за участю заступника голови Волинської облдержадміністрації Віталія Карпюка, начальника Волинського ОУЛМГ Богдана Колісника, місцевої влади та духовенства відкрив новозбудовані дороги.
Одна з них, протяжністю 8 кілометрів, розташована у Мощаницькому лісництві ДП «Цуманське ЛГ»; інша – в Городоцькому та Градиському лісництвах ДП «Городоцьке ЛГ» (протяжність – 10 кілометрів).
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ – ДВІ НОВІ ДОРОГИ

Також за участю поважних гостей були вручені ключі від двоквартирного житлового будинку для молодих спеціалістів лісового господарства у Сильненському лісництві ДП «Цуманське ЛГ».
Цього дня відкрили ще й новозбудований магазин-павільйон «Лісовичок», що розташувався на території Маневицького лісництва ДП «Маневицьке ЛГ».
ЧИТАТИ ЩЕ: «РОДИНА» ВОЛИНСЬКИХ ЛІСОВИЧКІВ ПОПОВНИЛАСЬ

14 вересня Віктор Миколайович Сівець взяв участь в урочистостях до Дня працівника лісу та 60-річчя ВОУЛМГ.
З нагоди свята лісівників Волині також привітали: перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко, заступник голови Волинської облради Юрій Лобач, Луцький міський голова Микола Романюк, ректор Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки Ігор Коцан, ректор Луцького національного технічного університету Віктор Божидарник, духовенство краю…

У святковому концерті взяли участь Народний артист України Степан Гіга, Волинський державний академічний народний хор, Народний артист України Богдан Сташків, заслужений артист України Микола Савчук, фіналістка Всеукраїнського телевізійного конкурсу «Х-фактор» Алла Івашина.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus