USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Дня Незалежності у Луцьку з’явиться пам’ятник Героям АТО

14 Квітня 2016 09:40
Як виглядатиме пам’ятник волинянам-Героям АТО у Луцьку, визначать вже у травні.

Про це йшлося під час засідання з підготовки та відзначення в області 25-ї річниці незалежності України 14 квітня у Луцьку.

Під час відзначення 25-ї річниці незалежності України у Луцьку особливу увагу планують присвятити військовослужбовцям-волинянам, які загинули у зоні проведення АТО. Як повідомив заступник Луцького міського голови Андрій Киця, до 17 травня конкурсна комісія ухвалить рішення про зовнішній вигляд пам’ятника Героям АТО. Цей пам’ятний знак встановлять у Луцьку до 24 серпня.

Своєю чергою, голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що важливо передбачити співфінансування спорудження цього пам’ятника з коштів обласного бюджету. Він просив надати інформацію про вартість робіт до сесії облради, що відбудеться 12 травня, щоб фінансування можна було передбачити у одній з обласних програм. Посадовець зазначив, що пам’ятник буде загальнообласним та присвяченим усім волинянам, загиблим на сході України. Отже, встановити його він пропонує саме 24 серпня під час заходів з вшанування Героїв АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АТО Показати IP 14 Квітня 2016 16:30
Тільки не Дацюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus