USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

До лучан, які боргують за воду, прийдуть колектори

22 Січня 2015 14:59
«Луцькводоканал» передає список лучан, які боргують за воду, колекторам.

Отож, відтепер зі злісними неплатниками за воду будуть працювати не лише працівники відділу збуту КП «Луцькводоканал», а й колекторська компанія, яка спеціалізується на поверненні боргів.

Про це повідомили у прес-службі КП «Луцькводоканал».

Відтак перед колекторами поставлено завдання стягнути заборгованість за воду у тих боржників, на яких жодні методи впливу вже не діють.

Колекторська фірма від імені Водоканалу працюватиме зі споживачами, які боргують перед підприємством і протягом тривалого часу не здійснювали оплату за отримані послуги. Таких на сьогоднішній день налічується 158 абонентів на загальну суму заборгованості 1 428 596,62 гривні.

«Добросовісним споживачам немає чого хвилюватися. – пояснює директор підприємства Іван Корчук.

Це стосується лише тих, хто не платить за спожиті послуги. Звичайно це вимушений крок, але як по-іншому вплинути на злісних неплатників та примусити їх погасити борг?

Ми постійно проводимо роботу з боржниками – контролери постійно ведуть діалог зі споживачами, з'ясовують причини накопичення боргу, питання платоспроможності кожного боржника, можливість погашення боргів. Зібрали достатньо інформації про платоспроможних, які відмовляються платити. І пояснювали, і пропонували розтермінувати сплату заборгованості, і позивалися до суду, і не даємо забувати про борг з допомогою «Автодозвону», навіть від водовідведення квартири боржників від’єднували.

Після проведення такої роботи багато боржників оплачують заборгованість. Та все одно залишилися й такі, на яких не подіяв жоден із заходів. Тому необхідність звернутись до послуг колекторів виникає сама по собі. Тим більше, що населення та юридичні особи міста заборгували комунальному підприємству 13,4 мільйона гривень.

Своєю чергою, через борги перед водоканалом наше підприємство так само має прострочені зобов’язання. Та й несправедливо – коли одні платять за послуги, а інші ні. То ж доводиться застосовувати до боржників різні методи. Тому надіємось, що колектори нам допоможуть у цьому питанні».

На сайті «Луцькводоканалу» опублікований список найбільший боржників підприємства.

ЧИТАТИ СПИСОК БОРЖНИКІВ ЗА ВОДУ

До слова, КП «Луцькводоканал» не вперше співпрацює з колекторами, завдяки чому підприємству вже вдалося повернути значну частину заборгованості. Список боржників, який передано колекторам, - це дійсно ті, хто заслужив, щоб до них застосовувались максимально можливі методи. На сьогоднішній день «Луцькводоканал» вже на фінішній стадії досягнення домовленостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Корінний лучанин Показати IP 22 Січня 2015 15:12
Правильно! Давно вже пора!
л у ч а н и н до Корінний лучанин Показати IP 22 Січня 2015 16:39
давно пора розігнати ту комунальну мафію!
Вася до л у ч а н и н Показати IP 22 Січня 2015 17:34
то шістки Ереми діють по давно провіреній схемі. Слава олігархам !!!
чесник платник Показати IP 22 Січня 2015 15:37
Кільком відбити нирки, щоб харкали кровю, і платитимуть всі. В підїзді з 20 квартир 4 квартири мають борги по 15 тисяч і пють горілку, ставлять супутникове телебачення. Для платників за комунальні послуги давно пора зробити "комунізм": платити повинні всі.
Волинь Показати IP 22 Січня 2015 15:49
Потрібно направити прокуратуру і громадскість у луцькводоканал, щоб розібратися, як комунальне підприємство стало власністю банди фірташа-єремеєва, котрі вимивають обігові кошти з нього, доводять його до такого стану, щоб задарма забрати. А Юра Корецький там представник єремеєва.
зебест до Волинь Показати IP 22 Січня 2015 17:25
100 пудофф...і АМКУ прислати, щоб порахували правильно тарифи...
сусід Показати IP 22 Січня 2015 16:10
здається скоро будуть примусово квартири продавати за борги
Для Волинь Показати IP 22 Січня 2015 16:40
Поганий ти нік вибрав: не платиш, а розписуєшся за всіх. Чиє б не було підприємство, а платити треба. А чиє воно, то інша справа. Не платять люди з нормальним достатком, не платять молоді. І ти, сволота, не платиш. Тебе першого треба потрошити і бити валянком по голові.
Волинь до Для Волинь Показати IP 22 Січня 2015 19:28
Баране прочитай написане. а тоді бий себе чоботом по дурній голові.
гоша Показати IP 22 Січня 2015 16:46
и я не плачу
Цікаво Показати IP 22 Січня 2015 17:30
Колектори бесплатно будуть "вибивати"? Чи за 90% боргу?
Цікаво Показати IP 22 Січня 2015 17:34
А чи не є порушенням законодавства України передача персональних даних третім особам - колекторам?
Луцьк Показати IP 22 Січня 2015 19:44
Такої держави більше ніде немає. Один платить, інший - не платить, а всі однаково користуються благами. А барану під ніком Волинь нагадаю, що мова йде про плату за блага, а не за форму власності. Ще не проспався після свят? Протри очі наждачним папером.
дід Свидригайло Показати IP 22 Січня 2015 21:05
Усім боржникам відрізати каналізацію. І не треба колекторів
Xa! Показати IP 22 Січня 2015 23:54
А в Лівії все було безкоштовно, і вода, і електрика... бабуїни напевно. За населення думали, не знали що можна обдирати як липку.
Роман Показати IP 23 Січня 2015 10:09
У Ризі(Латвія,Євросоюз) сім"я із трьох чоловік у зимовий час за трьохкімнатну квартиру ,побудовану за часів СРСР, за комунальні послуги платить близько 400 дол .США При цьому середня заробітна плата в Латвії -700-800 дол,ціни вищі,високі податки,фактично платна медицина,бензин 95,якщо перевести в гривні-22 ривні за літр. При цьому масове безробіття Ця інформація для роздуму,особливо для наших лікарів та вчителів ,які найбільше скакали на майданах .Так що платити за воду,світло,газ потрібно і не думайте, що десь в Європі люди не платять за квартиру,або платять мало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus