USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луганська завезли 2,5 тисячі проінструктованих чеченців, - ЗМІ

19 Травня 2014 11:42
У Луганськ напередодні президентських виборів, які відбудуться 25 травня, привезли понад 2,5 тисяч представників Кавказу, яких бояться навіть сепаратисти.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на видання на ТСН.

Як повідомляється, бойовики серед білого дня грабують водіїв та відбирають автівки, погрожують та залякують членів окружкомів. До того ж, через повний контроль міста терористами, дуже важко завезти бюлетені.

"Головне їхнє (чеченців, - ред.) завдання – зірвати вибори. Вони особливо агресивні і їх бояться навіть сепаратисти", - йдеться в сюжеті.

Крім того, відзначається, що під захопленою бойовиками СБУ дуже багато триколорів, транслюються виключно російські канали. "Контингент поділено приблизно навпіл: половина - озброєні бойовики, а інші - місцеві безпритульні або малозабезпечені", - повідомляє телеканал.

Місцеві сепаратисти говорять, що у разі небезпеки їм одразу видадуть зброю, що є для організації виборів серйозною проблемою.

Зі слів юриста Комітету виборців України в Луганській області Богдана Бондаренка, владі потрібно забезпечити охорону дільниць. "Я просто не уявляю, як вони провезуть вантажівки з бюлетенями", - сказав він.

Місцеві жителі скаржаться на те, що по вулицях ходять навіть озброєні підлітки, що є реальною загрозою, тому кількість прихильників нової влади щодня збільшується. Однак, не дивлячись на складну ситуацію, деякі жителі Луганська мають намір піти на вибори президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
настя Показати IP 19 Травня 2014 11:45
жах !!!!!!!!!!!!!!
111 Показати IP 19 Травня 2014 11:57
ТСН- брехлива провокація !!!
лпдмуа а простише и Показати IP 19 Травня 2014 12:00
куля національності невибирае
reader Показати IP 19 Травня 2014 12:01
коментар було видалено
отстой до reader Показати IP 19 Травня 2014 12:22
кому он нужен, этот отстой...домайданились уже....
Ваня Показати IP 19 Травня 2014 12:02
А у нас,що не Україна, а Гондурас. А китайців ще нема?Завтра будуть китайці. А наші органи, служба безпеки де? Уже вбивають мирних людей, мародерство, відбираютьм машини, а що далі буде? Будемо ми всті тікати з нашої України у ці країни світу,де є влада, і органи,які її захищають.Саме головне,що вбивають простий люд, грабують також.Ні одного олігарха не вбили, і не забрали награбованого,нашого.Чого ж ви сеператисти нас то мучаєте, ми,що винні у цьому всьому,що сталося.А не сталося нічого,бо нічого не змінилося.О Господи,зглянься над нами. На що кордони, щоб через них проходили бандити і нас вбивали.У нас повне безправя,свавілля, нас українців кинли напризволяще, а семе далі грабують.То хай вже прийде Росія, до Росії точно ніхто не поткнеться, їдьте в Росію і бийте там людей так,як ви це робите у нас. Туди не пустять.То забирайте олігархв, всіх керовників недолугих, а не нас просимо вас.
лпдмуа а простише и до Ваня Показати IP 19 Травня 2014 12:27
де-де Ваня це тамниця -ніхто ніц незнае : Вже один висуванеци Луценка Ивакив бівший нач умвс Житомира-вчора назначений миістром мвс даунецькой респудлики чи уганди : дуже якось юридично тяжко сформувати як вона називаеться
ВАСЯ Показати IP 19 Травня 2014 12:06
Ще 4 травня знала розвідка що будуть переходити кордон нерускі в сладі 1000 чоловік . То як тоді ,2,5 тисячі перетнули кордон з Україною, а я зрозумів під виглядом дітей, побрались заручки та переткнули кордон ,а погранци Це що зброя. ні це наші іграшкі .погранци ну тоді роходьте... ПРОСТО СМІШНО.
Погранец на x5 до ВАСЯ Показати IP 19 Травня 2014 12:53
Погранци у нас тількі налоги навчилисл з фур брати і нелегалів проводити.А прийшлось роботою зайнятись так страшно.Під трибунал цих скотів і тоді пенсій не треба буде платити.
тя до Погранец на x5 Показати IP 19 Травня 2014 13:07
ти про що , Трупчинов сказав, що армія у нас на високому рівні http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/18234686/ тільки сам не спішить до армії.... віра не дозволяє
лпдмуа а простише и Показати IP 19 Травня 2014 13:04
якраз вчасно половина сидить друга половина оберігіе кордон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus