USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луцька прилетіли винищувачі з Київщини та Криму

23 Листопада 2016 10:11
Легкі фронтові винищувачів МиГ-29 зі складу 40-ї (аеродром Васильків у Київській області) та 204-ї (виведена з аеродрому Бельбек в Криму на аеродром Кульбакіно (Миколаїв)) бригад тактичної авіації, прибули на Луцький аеродром. Згідно з попередньої інформацією, крилаті гості пробудуть на Волині протягом тижня. Про це інформує в мережі Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ✈".

До слова, нагадаємо, раніше повідомлялося про прибуття літаків зі складу 114-ї (аеродром Івано-Франківськ).

Окрім того, як повідомляють авіалюбителі, військово-транспортний літак Ан-26 зі складу 456-ї бригади транспортної авіації (аеродром Гавришівка (Вінниця)) довіз на Луцький військовий аеродром решту необхідного для польотів обладнання і технічного складу. До слова, Ан-26 відлетів на базу одразу після приземлення крайнього борта.



"Сьогодні розпочався черговий етап цього льотно-методичного збору, який проходитиме на Луцькому військовому аеродромі. Згідно з попередніми даними, наші чергові дорогі крилаті гості пробудуть в Луцьку тиждень. За цей час на авіаційному полігоні Повурськ в Ковельському районі екіпажі винищувачів відпрацюють перехоплення повітряних цілей та умовні пуски ракет класу "повітря - повітря" по них, а також відпрацюють практичні бомбометання, пуски некерованих авіаційних ракет і стрільби з авіаційних гармат по наземних цілях. Зауважимо, що всі борти, які прибули на Луцький військовий аеродром, несли на зовнішніх крилевих підвісках блоки некерованих авіаційних ракет.

Також екіпажі винищувачів вчитимуться працювати з незнайомого аеродрому і вивчатимуть новий для себе район польотів. Варто зазначити, що нещодавно під час чергових планових навчань російські стратегічні бомбардувальники та ракетоносці зі згоди керівництва Білорусії пройшли в повітряному просторі Білорусії вздовж українсько-білоруського кордону, де відпрацювали умовні пуски крилатих ракет по стратегічних об'єктах на території Волині, Рівненщини та Львівщини. Тому вивчення Волинського регіону для льотчиків винищувальної авіації є вкрай необхідним", - йдеться у дописі.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
васильков Показати IP 23 Листопада 2016 15:42
где я буду, Васильков тебя я не забуду,Васильков ти по ночам мне снишся ,Васильков кабанчиков столица.
Овал-Онал Показати IP 23 Листопада 2016 16:29
Знову будуть висаджувати мозок лучанам! Чергова показуха та прокачка державного бабла в кармани військових чиновників. Результату від таких навчань 0,01-а мирним людям спокою нема, армія ординська тільки рже! Впершу чергу потрібно виготовляти або купувати системи ППО. А вони чекаю поки "Запад поможе" та в сраці вони нас бачили!
До Овал-Онал Показати IP 23 Листопада 2016 18:35
Поміняй літеру на А. Це вся твоя суть життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus