USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До передсвяткового прибирання Луцька залучать молодь

24 Березня 2015 17:30
Оскільки комунальники не зможуть впоратися з усім об’ємом робіт з прибирання міста до Пасхальних свят, у мерії пропонують використати ініціативу молодіжних організацій.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 24 березня.

Як зазначив перший заступник міського голови Святослав Кравчук, молодіжні організації проявили ініціативу з прибирання міста до Пасхальних свят. Відтак, він звернувся до директора департаменту житлово-комунального господарства Івана Кубіцького з проханням, аби ЖКП міста залучали до роботи молодих людей. Так, він звернув увагу на те, що на виїзді з Луцька, у напрямку Рівного, утворюється «Брище №2», з боку вулиці Володимирської сміттєзвалище влаштовують садівничі кооперативи. Також чимало сміття на вулиці Залізничній, поблизу луцької філії «Волиньобленерго», між залізничними коліями. Також він перший заступник міського голови зазначив, що по проспекту Соборності є чимало дерев, які вже впродовж десятиліть ніхто не обрізав.

Святослав Кравчук закликав комунальників використати ініціативу молодіжних організацій, залучати до прибирання учнів 10-11 класів луцьких шкіл, адже кількості працівників житлово-комунальних підприємств не вистачить для того, щоб виконати весь об’єм робіт у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 24 Березня 2015 23:56
Цілком погоджуюся!!!
дурдом Показати IP 25 Березня 2015 10:53
На фронт молодь, на сміття молодь, а старі пердуни на диванах лежать і в кабінетах сидять!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus