USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До Великодня в Луцьку «залатають» дороги і приберуть сміття

5 Березня 2015 13:44
Комунальникам обласного центру поставили завдання прибрати місто до Пасхи. Окрім того, кожен городянин може долучитися до того, аби Луцьк був чистим і гарним містом – прибравши біля свого помешкання чи місця роботи.

Про це йшлося під час підбиття підсумків екологічних акцій в Луцьку за 2014-й рік сьогодні, 5-го березня.

Зі слів радника Луцького міського голови Бориса Сороки, загальноміська акція «Екологічний квартал» триватиме з 06 березня до 15 травня.

«Перед комунальниками стоїть завдання навести лад на кладовищах до Пасхи, провести благоустрій територій, зробити ямковий ремонт доріг, почистити каналізації, аби дощі не затоплювали місто», - наголошує Сорока.

Загальноміська акція передбачає, що колективи підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності повинні провести роботи з упорядкування та благоустрою власних і прилеглих територій, впорядкування фасадів будівель та споруд.

Також запланували чиновники організувати загальноміські прибирання й різні заходи на екологічну тематику.

Луцький міський голова Микола Романюк подякував усім тим, хто долучається до наведення порядку в місті.

«Багато гостей нашого міста кажуть, що Луцьк у нас - чистий. Потрібно дякувати кожному з нас, хто долучається до різних ініціатив, адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», - звернувся до присутніх мер.

Градоначальник додав, що лучани завжди беруть участь у подібних акціях, що говорить про те, що містяни живуть дружньою сім’єю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛУЧАНКА Показати IP 5 Березня 2015 13:51
Дійсно, місто рідне, а порядку не вистачає. Здійсніть прогулянку вулицею Набережною ( від Нової лінії і до госпіталю ). Там - ПРОСТО КУПИ СМІТТЯ!!!!! Смітників узагалі немає! Шановні лучани, бережіть природу, а не лише себе! Дбайте про неї! Пропоную організувати прибирання саме на цій ділянці - роботи вистачить усім!
водій міський Показати IP 5 Березня 2015 18:08
залатають дороги до першого дощу соромно за таку роботу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus