USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До ЄС - в обхід мораторію: на Волині заблокували вагони з лісом-кругляком

1 Грудня 2016 15:29
Вагони з необробленою деревиною, які намагаються вивести з країни контрабандним шляхом під виглядом дров, заблокували.

Про це написав у Фейсбуці нардеп Ігор Мосійчук.

Як ідеться в дописі, вагони стоять на залізниці на станції Ізов Володимир-Волинського району.

«Знаходимося з колегами народними депутатами від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий та Дмитро Лінько на станції Ізов Володимир-Волинського району Волинської області.

1 кілометр до кордону з Польшею. Разом з місцевими активістами та партійцями-радикалами заблокували на залізниці вагони з лісом-кругляком який в обхід нашого мораторію контрабандним шляхом намагаються вивезти за кордон. Вивозять під виглядом дров», - написав нардеп.

Нагадаємо, Петро Порошенко під час саміту Україна-ЄС в Брюсселі повідомив, що має намір ініціювати скасування мораторію на експорт необробленої деревини.

На думку політологів, обіцянка Президента України Петра Порошенка щодо скасування мораторію на експорт українського лісу-кругляка суперечить економічним та екологічним інтересам України. Обіцяючи відмінити мораторій на експорт лісу, Порошенко здає інтереси країни, - вважають експерти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вагон Показати IP 1 Грудня 2016 16:27
От тепер і давайте до того лизуна "лося" - кватирка. І спитайте куди це ліс вивозиться. Чи кватирко знову відмажеться. Звичайно ж купив луцьких прокурорів, тепер себе вільно почуває
Саша Показати IP 1 Грудня 2016 16:28
Все кватиркові велика і жирна "п..зда". Приїхав мосійчу, зараз він його натягне посамі не балуй
User до Саша Показати IP 1 Грудня 2016 17:14
Цікаво, Лапін "впряжеться" за свого протеже Кватирка? Так же ж переживав, бідолаха, коли його обирали. Спеціально із Києва пригнався, щоби проконтролювати, чи все йде по плану.
Іван Солярка Показати IP 1 Грудня 2016 17:27
Є мораторій чи його нема, то все одно лісу й так майже не лишилось! Пройдіться славнозвісним волинським лісом, то побачите лише пусті пластикові пляшки і сміття. Якщо подивитися на дерева, то так звана "санітарна рубка" зачіпає тільки рівні й непошкоджені. А якщо подивитися на посаджені дерева, то виростають тільки хати лісників, лісничих і т. п. Дуже прикро, але наступні покоління замість грибів у лісі знаходитимуть тільки купу сміття в ліщинових (чи інших) заростях!(((
Волинянин Показати IP 1 Грудня 2016 17:37
Вагони поїдуть далі, просто поділитися більше прийдеться.
андрій Показати IP 1 Грудня 2016 19:45
кватирко догрався. ну да нормальних людей з начальників лісництв познімав, понабирав швалі
Історія Показати IP 1 Грудня 2016 23:06
Депутати приїхали не забороняти вивіз лісу , а заробляти на Кватиркові та інших ну як завжди трохи попіаритись.
Ку Показати IP 2 Грудня 2016 07:39
А цим двом нємочам у ВРУ кричати про заборону ВИРУБКИ в голову не приходило адже саме дозвіл маніполювати з усілякого роду вирубками лісів породжує його подальший вивіз під видом дров і тд і тп. Як на мене то це ТУПЄЙШИЙ ПІАР ДВОХ ------
Олег Показати IP 2 Грудня 2016 10:02
От приїхав би Ляшко, ото було б. І ліс верне і кватирка натягне, як в не прямому так і в прямому сенсі :)
Лісопереробник Показати IP 2 Грудня 2016 22:58
Ляшко молодець а то такі як квартирко і фірма в Ковелі ПСБ Волинь яка возить відкати і ріже ліс за прямими договорами а Ковельські переробники возять ліс хто зна звідки то ніхто з органів небачить корупцію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus